Gondoljuk újra a világot

A legális perverzió?

A cím eredetileg sokkal durvább lett volna, de elvetettem, mert felnőtt embereket vádoltam volna meg a legnagyobb tabuk egyikével, meg olyan alakok jöttek volna a blogomra, akiknek nincs keresnivalójuk rajta. Az eredeti címet nem fogom leírni, kitaláljátok a cikkből. Emberek leperverzezése viszont teljesen rendben van, mivel tapasztalatom szerint mindenki büszkévé válik, ha perverznek nevezik.

A képen látható fickó 50 centiméterrel magasabb, és 100 kilogrammal nehezebb a mellette álló nőnél. Van néhány ilyen híres pár egy óceánnal nyugatabbra: Kim Kardashian, vagy Eva Longoria is a hasonló arányokat részesíti előnyben, és volt idő, amikor Madonna futtatott egy kísérletsorozatot a témában, de neki annyira nem jött be.

Teljesen világos a számomra, hogy felnőtt emberekről van szó, akik önkéntes alapon mentek bele a kapcsolatba, és önkéntes alapon tartják azt fenn, mégis, ha ránézek a fenti képre, nem tudok elvonatkoztatni attól a gondolattól, hogy ez egy felnőtt és egy gyerek.

Normál esetben egy felnőtt és egy gyerek között van ilyen testméretbeli különbség, a gyerekkorunkból emlékszünk arra, amikor mellettünk óriások voltak a felnőttek, és felnőttként lenézve a gyerekekre, érezhetjük magunkat hatalmasnak.

Próbáltam elkerülni, de mire idáig jutottam a cikkben, rájöttem, hogy nincs választásom, le kell írnom: nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy aki képes begerjedni ekkora testméretbeli különbségtől, azzal valami nincs rendben. Szerintem, az a pasas, aki fel tud izgulni egy nála fél méterrel alacsonyabb, egy mázsával könnyebb nőtől, abban vannak pedofil hajlamok. Az a nő pedig, aki pont ilyen arányokat keres, valamit eszelősen kompenzál, vagy szeret áldozat lenni.

Természetesen ez az én szubjektív véleményem. Simán tévedhetek is. Meg persze magamból indulok ki: ismertem olyan nőt, akinek kifogástalan, nőies alakja volt, az arca, öltözködése, viselkedése nyilvánvalóan olyan valakit mutatott, aki betöltötte a harmincat, de annyival kisebb volt nálam, hogy jött a tabu, meg a blokk, és a hormonok maradtak a léc alatt. (Remélem, értékelitek ezt az összetett költői képet…)

Ti hogyan gondolkodtok erről a témáról? Főleg azok a férfiak írjanak, akik a képen látható arányoktól indulnak be, meg azok a nők, akik meglátva a fenti képet, sikoltozni kezdtek. Nyugodtan mondjatok ellent, igazítsátok ki a nézeteimet, mert azok lehetnek tévesek is.

Megjegyzés: A fenti képet nemrég találtam, és megihlette ezt a cikket, ezért raktam be. A bőrszínnek nincs szerepe, semmiféle rasszizmus nincs bennem, az embereket csak és kizárólag egyéni tetteik alapján ítélem meg. Nincs kifogásom az ellen, hogy bármilyen rasszhoz tartozó felnőtt emberek összekössék az életüket, és az ellen sincs, ha kapcsolatukból gyerekek születnek.

Share

Commentek

Előző

A rejtőzködő

Következő

Anti-frusztrációs találmányok

 1. Gordon

  Valami történt kb. 10-15 évvel ezelőtt, azóta a pedofília elképesztően “felkapott” téma lett. “Mindenhol” pedofíliát látunk és “félünk” tőle.

  • muszasi

   Ez igaz.

    

   De nézzük a másik oldalát! Talán csak végre most lehet nyíltan beszélni róla, ahogy a családon belüli erőszakról is csak most indult meg a nyílt kommunikáció. Sokan még most sem merik elmondani, hogy bántalmazták őket, akár szexuálisan, akár fizikailag.

   Ami engem zavar, hogy lassan már nem merek rámosolyogni egy kisgyerekre, mert vhol egy hibbant anyuka azonnal molesztálót sejthet bennem. Olvastam ilyenről, és azt is, hogy hiába keveredik ki belőle az ember tisztán, soha nem mossa le magáról… Az a bizonyos pokolba vezető út ugye… 🙂

   Ami a pedofíliát illeti, a média számára csak egy újabb eszköz, amit figyelemfelkeltésre lehet használni. Erre hamarabb felkapják a fejüket, agresszívabban reagálnak az emberek, hiszen mindenkinek van gyereke, vagy kedvel legalább egyet… Hozzászólnak, olvassák, nézik… tehát fogyasztanak!!!! És ez a cél… semmi más…

 2. plname

  Elítélem a rasszizmust, azt mégis vélem, hogy a rasszok keveredése és a kulturális sokszínűség nem jó. Amikor a kultúrák keverednek, elveszik a lényeg, láttam, mivé lesz az afrikai kultúra, amikor az amerikaival vegyült, néhány színes ruhadarab, semmit nem jelentő motívumok, a mögöttes tartalmat nem is ismerte senki. Ami eredetiben az életről tanított, az elvegyülve színes minta lett az olcsó pólón, mert jól néz ki.

 3. @ balisto:

  Azt próbáltátok már, hogy nem a pasas testmagasságát tekintitek az egyetlen figyelemre érdemes tulajdonságának? A nők se szeretik, amikor a pasasok a mellméret alapján rangsorolják őket. 🙂

 4. balisto

  Valahogy nekem is ilyen asszociációm van a képre nézve, meg hasonló méretarányokat látva.

  Szívből kívánom nekik, hogy boldogan éljenek, míg meg nem halnak, sőt még azután is.

  Amitől viszont bicska nyílik nálam, az pont az, hogy a 150 centis nők elorozzák tőlünk (170 cm) a magas pasikat! Milyen jogon??? Nekünk meg maradnak a jó, ha van 175 centi magas pasik.

  Húgom 173, hááát…. nincs könnyű dolga, magassarkúban meg még esélye sem.

 5. Pircsi

  Én nem vagyok egy alacsony/kistestű nő. Ha egy nálam kisebb testű férfit kéne ölelnem az eléggé zavarna. Ha mégoly elbűvölő is a személyisége és tökéletesen összeillenénk szellemileg, akkor is mindig bennem lenne egy távolító érzés, ha intimitásra kerülne a sor. Az én ideális képem szerint a férfi teste egy kicsivel legyen nagyobb a nőénél. Kicsivel. nem ilyen sokkal, mint a képen.

 6. aelod

  @annamari

  Én két bizonytalan embernek gondolnám őket. Nem értem, minek ekkora magasságbeli eltérés.

  Szerencse, hogy ezzel te vagy csak így 🙂

 7. annamari

  Nekem fontos, hogy a férfi fizikailag főlényben legyen velem szemben, hogy őt férfinak, magamat meg nőnek tudjam érezni, de ehhez elég, ha fél-egy fejjel magasabb és kisportolt. Ez azért fontos, mert ha veszélybe kerülnénk, akkor amíg ő az életét adja értem, én meg tudok lógni. 😀

  Az abnormális, ha valaki arra vágyik, hogy a nő a férfi derekáig érjen. Ez tényleg látens pedofilia, vagy olyan bizonytalanság, ami már deformálja a személyiséget.

 8. aelod

  Túl van ez lihegve szerintem.

  Anyám 150, apám 193. Akkor fater is pedofil volt? Kétlem…

  • annamari

   Én két bizonytalan embernek gondolnám őket. Nem értem, minek ekkora magasságbeli eltérés.

 9. prolizoli

  Nekem ez nem hat perverziónak csak azért furcsa mert viszonylag ritka az ilyen páros. A 69-es pózt mondjuk nem lehet könnyű összehozni nekik 😀

  A Klicskó is ilyen mini színésznőnek csinált gyereket nemrég. Én mondjuk biztos nem választanék egy tőlem 30-40 centivel alacsonyabb nőt mert a 173 centis magasságomhoz nekem már csak cirkuszi törpe jutna.

  • annamari

   Én mondjuk biztos nem választanék egy tőlem 30-40 centivel alacsonyabb nőt mert a 173 centis magasságomhoz nekem már csak cirkuszi törpe jutna.

   Előítéleteid vannak? 🙂

 10. Great

  Asszony 27 cmel alacsonyabb, és 39 kgval könnyebb, de ő a főnök, sose mernék vele ellenkezni, mert kicsapna

  Meg van annak is a böjtje, ha az asszony Gina Carano vagy Rhonda Rusey. 😀

  erre mondják, hogy állva tudja szop@tni.

  Ez társadalmileg teljesen elfogadott szempont…

  Csókának folyton vigyáznia kell a nőre, mert nem figyel és összetöri, ha meg beszélgetnek pár percet, a nő mehet csontkovácshoz, mert szétment a háta.

  Talán nem beszélgetnek.

 11. Arkos

  Mitől számít valaki pedofilnak?

  A törvényben le van írva. Az egyik fél idősebb 18-nál, a másik fiatalabb 14-nél. Ha az egyik idősebb 18-nál, a másik meg elmúlt 14, de még nincs 18, annak valami más neve van. A cikkben más a megközelítés. Japánban lehet kapni nagyon élethű szexbabákat, és van olyan, ami gyereket formáz – aki olyat rendel, azzal mi van?

  • Arkos

   Ezt így törvényileg nem is tudtam. Miért pont 14 év? Mármint, van valami “gyakorlati” értelme? 5-6 év korkülönbség. Érdekes. És ha az egyik 12 a másik 16? És azt minek hívják, ha az egyik 15 a másik már 20? Vagy 25? 30? Érdekelne miért pont 14 év.. Biológiai szempontból? Pszichésen? Ha két 14 éves csinálja az pedofília? Miért nem? Ha nem öregednének az emberek, létezne a pedofília? Ha félrevetünk mindennemű morált, és elképzeljük, hogy a kor nem befolyásolja a kinézetet, van bármi érv az ellen, hogy két ivarérett ember közösüljön, akármennyi ideje élnek is? A szexbaba beteg, már csak azért is, mert nem él. De engem kifejezetten érdekel, hogy honnan jött ez az egész cirkusz. RENGETEG embert lehetetlenítenek el, azzal, hogy rányomják a pedo-maci matricát. Másrészt, rengeteg ember az is. De miért is?

 12. Jaklin

  Inkább így élje ki a “perverziói”, mint máshogy.

  Persze, ez egy elfogadható verzió, hiszen mindkét fél felnőtt, saját élettel.

  Amúgy én is alacsony vagyok, 155 cm, a pasim meg 182. Több, mint egy fejjel magasabb.

  Ha te 155 magas vagy, akkor képzeld el, hogy a pasasod 205 cm, ha te 50 kg vagy, képzeld el, hogy a pasasod 150 kg. Tök jó? Mitől félsz ennyire?

 13. bakostamas

  ami szerintem durvább az az Andrew Vajna féle figurák. Ha a lányom hazaállítana egy velem egykorú vagy még durvább, idősebb alakkal, ott a lányom előtt ütném, amíg mozog. Nem bírom az ilyen aberrált fickókat és még kevésbé azokat az agyhalott nőket, akik szerelemből vannak nagyapjukkal egyidős milliárdosokkal. A Dobókata meg ez az új csaj is prostituált, csak 1 ügyféllel

  Ez most annak a kérdése, hogy születés jogán vagy tettek jogán. a születési genetikai készlet az értékesebb, amit egy mesterséges kultúra adott korszakában ilyennek vagy olyannak tartanak, vagy a személyes tettek, személyes életút az értékesebb?

  Lehet nézni úgy is, hogy ki ez a vén kéjenc ezzel a fiatal csajjal, meg úgy is, hogy ki ez a senki ezzel a nagymenővel?

 14. Jaklin

  Hehe! Meglepő cikk. Érdekes dolog ez. Én is ismertem egy lányt, max. 145 cm volt, de lehet kisebb. A férje pedig egy jó magas, vékony fickó… Úgy tűnt, boldogok mindketten, házasok, gyerekük van.

  Mondjuk, ha adott egy magas férfi, 2 méteres, akkor eléggé szűk rétegből válogathat, ha “normális”, hozzá illő nőt akar. Én nem is gondolnék itt másra. Meg aztán, ha van is más, akkor meg mi van? Inkább így élje ki a “perverziói”, mint máshogy. Társadalmilag, erkölcsileg szerintem tök oké. Mindkettőjüknek élvezetes, akkor meg nincs gond.

  Amúgy én is alacsony vagyok, 155 cm, a pasim meg 182. Több, mint egy fejjel magasabb. Szerintem tök jó! 🙂

 15. bakostamas

  Duncan, a méret a lényeg! 🙂 Persze ez is érdekes de ami szerintem durvább az az Andrew Vajna féle figurák. Ha a lányom hazaállítana egy velem egykorú vagy még durvább, idősebb alakkal, ott a lányom előtt ütném, amíg mozog. Nem bírom az ilyen aberrált fickókat és még kevésbé azokat az agyhalott nőket, akik szerelemből vannak nagyapjukkal egyidős milliárdosokkal. A Dobókata meg ez az új csaj is prostituált, csak 1 ügyféllel 😀

 16. Arkos

  Mitől számít valaki pedofilnak?

 17. Great

  Asszony 27 cmel alacsonyabb, és 39 kgval könnyebb, de ő a főnök, sose mernék vele ellenkezni, mert kicsapna, vagy lecserélne, ami még rosszabb.  Részemről a vonzalom volt előbb, csak utána lettem kíváncsi rá, hogy milyen ember, ő meg előbb a viselkedésemet találta szimpatikusnak, a testi részemet csak jóval később, bár nagyon szép gyerek vagyok, ennyivel nagyobb nála.

  A +50 cm meg +1 mázsa nekem is fura, erre mondják, hogy állva tudja szop@tni. Csókának folyton vigyáznia kell a nőre, mert nem figyel és összetöri, ha meg beszélgetnek pár percet, a nő mehet csontkovácshoz, mert szétment a háta.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük WordPress & A sablon szerzője: Anders Norén