Gondoljuk újra a világot

Az őszinteség jó?

Ismét a segítségeteket kérem egy kis anyaggyűjtéshez.

Az őszinteség azt jelenti, hogy az ember mindig igazat mond. Mire vonatkozik ez? Hiszen mi van akkor, ha valaki nem tudja, hogy valamivel kapcsolatban mi az igazság? Ez igen gyakori eset. Vagy azt jelenti az őszinteség, hogy azt mondjuk, amit gondolunk?

Van egy kis probléma ezzel kapcsolatban. Az, amit gondolunk, lehet, hogy baromság, lehet, hogy tévedés, lehet, hogy bántó.

Ami a szívemen, a számon. Ez jó?

Honnan vannak a gondolataink?

Érzünk egy illatot, hallunk egy hangot, látunk egy arcot, az érzékletről eszünkbe jut ez is meg az is, átfut az elménken egy egész asszociációs lánc, és a végén, az, amit gondolunk, az, amit érzünk, mennyiben valódi reakció a jelen pillanatra?

Ha már kétszázszor ostobáztak le, és újra a fejedhez vágja valaki, hogy „Te ostoba!”, vajon az összes korábbi nélkül reagálsz majd rá, vagy benne lesz a reakciódban a korábbi kétszáz is?

Ha mi ketten először találkozunk, történik köztünk valami, jó, rossz, semleges, a reakciónk teljesen, 100 százalékosan a jelen pillanatnak szól majd, vagy benne lesz a múltunk is? A múltunk, amit egymás nélkül éltünk le, hiszen korábban nem találkoztunk…

Ha gondolok valakiről valamit, de az ellenkezőjét mondom, akkor melyik vagyok inkább én? Amit gondolok, vagy amit mondok? Amit gondolok, az jön automatikusan, amit mondok, abban lehet mérlegelés, önfegyelem, tudatosság. Tehát melyik vagyok én inkább?

Ha mindenki teljesen őszinte lenne, mindig mondaná, amit gondol, és nem tudna mást mondani, mi történne a világgal?

Ha többé nem tudnánk magunkban tartani semmit, mindenkinek megmondanánk a véleményünket, és mindenki megmondaná a véleményét nekünk, otthon, munkában, az utcán, mindenhol, mi történne? Mi történne a személyes életünkkel? Mi történne a világgal, ha ez holnap elkezdődne?

És még valami a végére. Elítélhetünk, büntethetünk valakit azért, amit gondol és érez? Megítélhetünk valakit a gondolatai és az érzései alapján? Vagy csak a tettek számítanak?

Share

Commentek

Előző

A Lélek, 4. rész

Következő

A Szex, 1. rész

 1. aelod

  @ Duncan Shelley:

  Vuk is egy állat volt.
  Fiatal és eredményes :chic:

  Azé erre az esküvőre csak ilyen nevek mentek el mint a Banderas, Arnie, Kurt Russel….

 2. aelod írta:

  https://dl.dropboxusercontent.com/u/94937023/1146695_553210584728882_1331737125_n.jpg
  Hejj de szép dolog a szerelem

  A fiatalság értékesebb, vagy az eredményesség? Az egyik van magától egy ideig, a másikért tenni kell. Kinek melyik hiányzik?

  Nekem mindkettő kell, de én egy állat vagyok. 🙂

 3. Nietz-senki

  http://www.youtube.com/watch?v=FBCkA5G-Hvs&feature=em-subs_digest

  Ez megint-csak érdekes és bizarr…

  mert a legtöbben egyetértünk a természet és környezet védelmével.

 4. Nietz-senki

  @ Thirdeye Magister:

  http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/05/30/magyarul-beszelo-indiantorzs-1-resz/

  Olvasd csak el figyelmesen!

  Don Juan Matus – lehet közeli rokonunk.

 5. II.Putyin998 cár

  @ Petra:
  Alapvetően az őszinteség nem számit.
  Nem az őszinteség az,ami számit.
  Szerintem igy pontos.

  Most találtam ki,vazze 😀
  Ezt teszi a hosszú műszak. 😮

 6. Petra

  II.Putyin998 cár írta:

  Én mindössze azt szerettem volna mondani,hogy az utólagos “csira” voltam gondolkodás nem helyes szemlélet.Ami történt megtörtént,nem kell törődni vele.

  Álljunk meg egy szóra, Grétsy tanár úr! Nem tudom, hogy nálad mit jelent a csíra szó, de én éretlen, tapasztalatlan, naiv, amatőr, ilyesmiket értettem alatta, nem annyira azt, hogy genyó (bár van ilyen jelentése is), azt meg végképp nem, hogy homoszexuális férfi (mert a szleng szótárban most ezt találtam 😯 ) És arra akartam utalni, hogy kiskorában az ember bénázik, ettől még lehettem volna okosabb, nem voltam, de most már tudom, hogyan kellett volna kezelni a dolgot. Egyébként a hogyanra a válasz, hogy őszintén.

  II.Putyin998 cár írta:

  Tanulni kell az adott dologból és ennyivel le is kell zárni és tovább kell lépni.

  Értettem és teljesen egyet is értek. Én sem ezzel kelek, ezzel fekszem. Csak időnként jut eszembe, amikor felemlegetik, ha hasonló helyzet áll elő és most, hogy a téma kapcsán nekem ez a legmeghatározóbb személyes tapasztalatom.

  II.Putyin998 cár írta:

  Nincs “életem lehetősége” és egyéb fáradt duma.Ha túl sok kompromisszumot kell kötni,olyan jellegűt ami már hátráltat és rosszul esik,akkor tovább kell lépni,nincs mese.

  Valami hasonlót akartam írni az operás dumával…

  II.Putyin998 cár írta:

  Az élet minden területére igaznak kell lennie ennek,nem csak az un.”szivügyekben”.
  Az,ha “rabszolgát” tartassz vagy üzletből csinálod vagy célod van vele és manipulálod – nos,az megint más tészta.Ha megéri,akkor csinálni kell.

  Meg nyilván a pókerezésnél sem játszik az őszinteség.

  II.Putyin998 cár írta:

  Vonatkoztass el egy pillanatra a saját példádtól vagy bármi olyan példától,ami kicsit is érint.
  A témánál maradva és befejezve a privátkodást tényleg?
  Az őszinteség jó?

  Úgy egy évvel ezelőtt egy barátomtól kaptam egy emailt, amibe leírta, hogy az édesanyja komoly műtét előtt áll, aminek eléggé kétes a kimenetele. Egész nap próbálta biztatni és tartani benne a lelket, mert tudta, hogy az anyukája nagyon fél. Ő is félt, de nem mondta és nem is mutatta (nem lehetett könnyű, le a kalappal). Szerintem sem oldott volna meg semmit.
  Némely helyzetekben az őszinteség valóban nem jó, ez is olyan és biztos van még több is. Nem is azt írtam, hogy mindig csak, hogy alapvetően az őszinteség jó.

  Mellesleg a rosseb tudja miért, kicsit jól esett, amit írtál. Na, sah schon.

 7. bakostamas

  @ annamari:
  ááá, itt nem ez a kép a lényeg, ez a csaj feleségül ment ehhez a bácsihoz , mert annyi pénze volt , mint égen a csillag (szóval a csaj k*rva, azaz eszkort, jó partit választott) a bácsi halála után meg ment a nagy per a családdal, hogy kié legyen a vagyon. Szóval a csaj egy retek volt, de remélem ennyiért kellett dolgoznia a bácsi csoffadt kis szerszámjával 😀 😀 😀

 8. II.Putyin998 cár

  Thirdeye Magister írta:

  Alex írta:

  Szerintem Putyinban egy igazi térítő is elveszett, azt hiszem. Kedélyesen beszélne az Úr országából és a szeretet és a megbecsülés előnyeire hívná fel a figyelemet, kezét a mellén békésen összekulcsolva.

  És nem az lenne a neve , hogy Őszentsége Putyin atya , hanem Őszintesége Putyin atya .

  http://jovonk.info/sites/default/files/kepek/hir/2012-08-22-onszervezodes-kereszteny-miliciak-alakulnak-hitetlenek-agresszioja-ellen1.jpg

  Mi van,vajákos?Topik lettem?
  :drool:

 9. Thirdeye Magister

  Alex írta:

  Szerintem Putyinban egy igazi térítő is elveszett, azt hiszem. Kedélyesen beszélne az Úr országából és a szeretet és a megbecsülés előnyeire hívná fel a figyelemet, kezét a mellén békésen összekulcsolva.

  És nem az lenne a neve , hogy Őszentsége Putyin atya , hanem Őszintesége Putyin atya .

  http://jovonk.info/sites/default/files/kepek/hir/2012-08-22-onszervezodes-kereszteny-miliciak-alakulnak-hitetlenek-agresszioja-ellen1.jpg 😀

 10. II.Putyin998 cár

  @ Alex:
  Ingyen nem téritek.
  Itt szoktam le róla,ezen a fórumon.

 11. aelod

  @ aelod:

  Ja és te lennél utolsó mohikán a magyarok közt, az “Isten ajándékai” által csak tökfödőnek nevezett Szent Koronánkkal a fejeden…

 12. aelod

  Alex írta:

  balisto írta:

  Ha nekem lenne 1 billió dollárom, akkor azt hiszem kifizetném a magyar államadósságot és miniszterelnőki posztra pályáznék. Majd utánna iszonyatos diktatúrát vezetnék be, Putyin kartásat hazahívnám belügyminiszternek, a főttikár elvtársat megtenném főtitkárnak, Duncant propagandaminiszternek, Petrát főbizalmasnak, Prolizolit financminiszternek stb. Majd miután 10 év alatt rendbehoztuk az országot akkor egy lijtos diktatúra következne és a végén visszacsatolnánk az elcsatolt területeket és ha a nép is úgy akarná megkoronáznának a Szent koronával és I. Alex – ként feleségül venném a japán császár lányát és ezzel Magyar-Japán perszonálúniót hoznánk létre. És a világon sorra nyilnának a somlói galuska bárok és a lecsó trademark lenne.

  Tegyük fel…
  Ebben az esetben mire ez megvalósulna 4-5 millió “új magyar”, 2x annyi, tót, szerb, oláh “királya” lennél. A világon meg sorra nyílnának a Gábor szőnyegboltok és a fémátvevő telepek. 😀

 13. Alex

  balisto írta:

  Te lány vagyol, Alex?

  Igen.

 14. Alex

  II.Putyin998 cár írta:

  Ez a kérdés már túlmutat a fórum keretein,már elnézést.
  Jó hogy nem offolsz,vazze.

  Ugye, hogy kiváló belügyminisztert választanék magam mellé?! :-DDDDD csak a rend felbolásának apró jeleire is felemeli a szemöldökét és elmondja egyszer (!!!!), hogy mi a szabály. Utánna a veréb már az elfekvőben ébred és komolyan el kéne gondolkodnia rajta, hogy mennyi igazság van a Bibliában, mikor azt írja: ” … kinek van füle hallja …”.

  Szerintem Putyinban egy igazi térítő is elveszett, azt hiszem. Kedélyesen beszélne az Úr országából és a szeretet és a megbecsülés előnyeire hívná fel a figyelemet, kezét a mellén békésen összekulcsolva. Hangja nem túl hangos és nem megnyugtatóan szólna: – ” Kedves testvéreim, az én világom a béke és a megértés szigete. A nap reggel kell este nyugszik. Kiszámítható és biztonságos…. Józsika ne csórd a Pityuka kiflijét, mert lerúgom a vesédet. …. testvéreim, könyörögjüüüünk ! …” Hiába no, Putyin atya igazi jó belügyminiszter lenne. Tisztelet.

 15. balisto

  Viszont most olvastam a fbon az alábbi kis szösszenetet, ha van időtök-kedvetek, olvassátok el.
  Az őszinteség témánkba merészen beletaláló a cikk!

  http://hataratkelo.blog.hu/2013/06/27/pokolbeli_vig_napjaim_729

 16. balisto

  II.Putyin998 cár írta:

  balisto írta:

  II.Putyin998 cár írta:

  balisto írta:

  Te lány vagyol, Alex?

  Ez a kérdés már túlmutat a fórum keretein,már elnézést.
  Jó hogy nem offolsz,vazze.

  Ne csesztess, vazze! Nem bántottalak!
  Bár ha dühös vagyok, képes vagyok verekedni. Mondjuk, tutti a vereségem, de akkor is.
  Nem offolás, hanem a témához tartozó kérdés. Szerintem.

  Ezt csak azért irod,mert még nem kaptál ki soha.Ha tudnád hányszor hallottam ezt már.Utána meg jön a feljelentés az ébredés után.
  És egyébként ha lány az Alex,akkó’ mi van?
  Kirekesztő vagy?Fel leszel dobva a zadminnak,vazze!

  Hát, lehet, hogy még nem kaptam ki eddig. De ha a zadmin meglássa, tutkeráj, hogy f… off-ol engemet.
  Most megijedtem. Mert még akarok a next topikra is jelszót!!!

 17. II.Putyin998 cár

  balisto írta:

  II.Putyin998 cár írta:

  balisto írta:

  Te lány vagyol, Alex?

  Ez a kérdés már túlmutat a fórum keretein,már elnézést.
  Jó hogy nem offolsz,vazze.

  Ne csesztess, vazze! Nem bántottalak!
  Bár ha dühös vagyok, képes vagyok verekedni. Mondjuk, tutti a vereségem, de akkor is.
  Nem offolás, hanem a témához tartozó kérdés. Szerintem.

  Ezt csak azért irod,mert még nem kaptál ki soha.Ha tudnád hányszor hallottam ezt már.Utána meg jön a feljelentés az ébredés után. :silly: :lashes: :blush:
  És egyébként ha lány az Alex,akkó’ mi van?
  Kirekesztő vagy?Fel leszel dobva a zadminnak,vazze! :soldier:

 18. balisto

  II.Putyin998 cár írta:

  balisto írta:

  Te lány vagyol, Alex?

  Ez a kérdés már túlmutat a fórum keretein,már elnézést.
  Jó hogy nem offolsz,vazze.

  Ne csesztess, vazze! Nem bántottalak!
  Bár ha dühös vagyok, képes vagyok verekedni. Mondjuk, tutti a vereségem, de akkor is.
  Nem offolás, hanem a témához tartozó kérdés. Szerintem.

 19. balisto

  @ II.Putyin998 cár:

  Got it.
  Szivi.

 20. II.Putyin998 cár

  balisto írta:

  Te lány vagyol, Alex?

  Ez a kérdés már túlmutat a fórum keretein,már elnézést.
  Jó hogy nem offolsz,vazze.

 21. balisto

  Alex írta:

  balisto írta:

  Tudsz egy minőségi pasi-boltot????

  Persze.

  Akkor ne hallgass!! Kivele!

 22. II.Putyin998 cár

  balisto írta:

  II.Putyin998 cár írta:

  @ balisto:
  Hm.Bazmeg.Előbb felhivott az asszony.Pedig Magyaro.-n van.
  És a blog nevét sem tudja,nemhogy olvasná.
  Hm.

  Szivi.
  Erre mondják, hogy hatodik, akárhányadik, női megérzés?…..

  És, legalább jót beszélgettetek? Intelligens módra?
  Apropo, gyerek is vele van?

  Gyerekek.
  Igen.
  Befejeztem a témát.
  Köszi amúgy.

 23. balisto

  Alex írta:

  balisto írta:

  Mert lila ködje sem volt, mit kellett volna kezdenie a sok zsével.

  A legtöbb lottónyertes is ezért végzi rosszul. Ha nekem lenne 1 billió dollárom, akkor azt hiszem kifizetném a magyar államadósságot és miniszterelnőki posztra pályáznék. Majd utánna iszonyatos diktatúrát vezetnék be, Putyin kartásat hazahívnám belügyminiszternek, a főttikár elvtársat megtenném főtitkárnak, Duncant propagandaminiszternek, Petrát főbizalmasnak, Prolizolit financminiszternek stb. Majd miután 10 év alatt rendbehoztuk az országot akkor egy lijtos diktatúra következne és a végén visszacsatolnánk az elcsatolt területeket és ha a nép is úgy akarná megkoronáznának a Szent koronával és I. Alex – ként feleségül venném a japán császár lányát és ezzel Magyar-Japán perszonálúniót hoznánk létre. És a világon sorra nyilnának a somlói galuska bárok és a lecsó trademark lenne.

  Rád szavazok!!! A somlói galussal teljesen megvásárolható vagyok……
  Ja, nem lesz szavazás?

 24. balisto

  Alex írta:

  annamari írta:

  Ha valakinek nincs mása, mint a szépsége, ami születési adottság, ami az idő előrehaladtával fogy, majd megszűnik, annak nincs sok lehetősége az életben.

  De ebből nem következik, hogy prostinak kéne lennie.

  Nem következik.
  Nem is lesz mindenki az.
  Hanem a másik kategória.
  Vénlány.
  Te lány vagyol, Alex?

 25. balisto

  II.Putyin998 cár írta:

  balisto írta:

  Tudsz egy minőségi pasi-boltot????

  Én tudok asszem.
  Marseille,13001 első kerület,place de l’Opéra,rue Saint-Saens.Végig.Plusz a rue Corneille,a rue Francis Davso meg a keresztutcák.
  Minőség és mennyiség.
  De ne kanyhalóskodj,ide kápével gyere

  Őszintén?
  Nem veszek magamnak pasit.
  Még nem.
  Amíg még eladja magát a testem, kisugaram… addig reménykedem, hogy nem kell monetárisan is rááldoznom ilyesmire.
  Marseille? Sose jártam ott. Nem tudom, miért nem vonz.
  De ki tudja?
  Jártam anno Párizsban, érettségi ajándék volt anyukámtól. Majd megevett a fene a csokiboltban, de nem értettük meg egymást az eladóval!! Pedig nagyjából 4 nyelven próbálkoztam.
  A francia nem volt közte, persze.
  Talán ez volt a baj???

 26. balisto

  II.Putyin998 cár írta:

  @ balisto:
  Hm.Bazmeg.Előbb felhivott az asszony.Pedig Magyaro.-n van.
  És a blog nevét sem tudja,nemhogy olvasná.
  Hm.

  Szivi.
  Erre mondják, hogy hatodik, akárhányadik, női megérzés?…..
  🙂
  És, legalább jót beszélgettetek? Intelligens módra?
  Apropo, gyerek is vele van?

 27. balisto

  annamari írta:

  A legtöbb esetben magunkhoz nem vagyunk őszinték, magunkat csapjuk be. Ha erre képesek vagyunk, akkor megvannak a trükkjeink az önáltatásra. Amikor másokhoz őszintének hisszük magunkat, de valójában becsapjuk saját magunkat, másokhoz sem vagyunk valójában őszinték.

  A képen Anna Nicole Smith és Marshall vigyorognak. Szimpla üzleti megállapodás, oszlopokkal, hogy ki mit ad és mit kap. A csaj egy évig Honeyzot meg simogatta az öreget és kapott érte egymilliárdot dollárban, az öreg meg élete utolsó évében kiélhette ezt az álmát is az ő kedvenc playmatejével. Ki az, aki őszintén azt meri mondani, hogy nem vállalna be egy évet ennyiért?

  Persze, hogy bevállalnám.
  Most. Ennyi idősen, ilyen tapasztalatokkal, más rálátással.
  Akkor, amikor 26 voltam, nem lettem volna erre sem szellemileg, sem fizikailag, sem sehogyan sem képes.
  Nem beszélve arról, hogy – mint azt már feltettem az előbb kérdésként – hogyan fogjunk milliárdost??????????

 28. II.Putyin998 cár

  @ balisto:
  Hm.Bazmeg.Előbb felhivott az asszony.Pedig Magyaro.-n van.
  És a blog nevét sem tudja,nemhogy olvasná.
  Hm.

 29. never

  @ bakostamas:
  en meg valami olyant is olvastam, hogyha tobb egy szot se szolnek az eletben akkor is tuyl sokat mondtam volna :))

 30. II.Putyin998 cár

  balisto írta:

  Tudsz egy minőségi pasi-boltot????

  Én tudok asszem.
  Marseille,13001 első kerület,place de l’Opéra,rue Saint-Saens.Végig.Plusz a rue Corneille,a rue Francis Davso meg a keresztutcák.
  Minőség és mennyiség.
  De ne kanyhalóskodj,ide kápével gyere 😛 😀 :laugh:

 31. Alex

  annamari írta:

  Ha valakinek nincs mása, mint a szépsége, ami születési adottság, ami az idő előrehaladtával fogy, majd megszűnik, annak nincs sok lehetősége az életben.

  De ebből nem következik, hogy prostinak kéne lennie.

 32. Alex

  balisto írta:

  Mert lila ködje sem volt, mit kellett volna kezdenie a sok zsével.

  A legtöbb lottónyertes is ezért végzi rosszul. Ha nekem lenne 1 billió dollárom, akkor azt hiszem kifizetném a magyar államadósságot és miniszterelnőki posztra pályáznék. Majd utánna iszonyatos diktatúrát vezetnék be, Putyin kartásat hazahívnám belügyminiszternek, a főttikár elvtársat megtenném főtitkárnak, Duncant propagandaminiszternek, Petrát főbizalmasnak, Prolizolit financminiszternek stb. Majd miután 10 év alatt rendbehoztuk az országot akkor egy lijtos diktatúra következne és a végén visszacsatolnánk az elcsatolt területeket és ha a nép is úgy akarná megkoronáznának a Szent koronával és I. Alex – ként feleségül venném a japán császár lányát és ezzel Magyar-Japán perszonálúniót hoznánk létre. És a világon sorra nyilnának a somlói galuska bárok és a lecsó trademark lenne.

  balisto írta:

  Tudsz egy minőségi pasi-boltot????

  Persze.

 33. annamari

  @ bakostamas:
  Az öreg nagyon sikeres életet élt, nagy dolgokat vitt véghez, lehetséges, hogy még ennyi idősen is ragyogó személyiség volt, jó humorral, a csaj tanulhatott volna tőle valamit, ha figyel. Ez + 1 milliárd dolcsi szerintem bőven kárpótolta ezért a képért.

  Ha valakinek nincs mása, mint a szépsége, ami születési adottság, ami az idő előrehaladtával fogy, majd megszűnik, annak nincs sok lehetősége az életben. Vagy gátlástalanná válik és kihasználja, ami adódik, vagy őt használják ki. Az biztos, hogy ha a szépséghez nem társul semmi más, prostinak kell lenned, hogy jól élj.

 34. annamari

  A legtöbb esetben magunkhoz nem vagyunk őszinték, magunkat csapjuk be. Ha erre képesek vagyunk, akkor megvannak a trükkjeink az önáltatásra. Amikor másokhoz őszintének hisszük magunkat, de valójában becsapjuk saját magunkat, másokhoz sem vagyunk valójában őszinték. 🙂

  A képen Anna Nicole Smith és Marshall vigyorognak. Szimpla üzleti megállapodás, oszlopokkal, hogy ki mit ad és mit kap. A csaj egy évig Honeyzot meg simogatta az öreget és kapott érte egymilliárdot dollárban, az öreg meg élete utolsó évében kiélhette ezt az álmát is az ő kedvenc playmatejével. Ki az, aki őszintén azt meri mondani, hogy nem vállalna be egy évet ennyiért? 😉

 35. bakostamas

  ja és ez a kép, … szenzációs, annyi mondanivalója van. Valamiért nem az ikerlelkek és az igaz szerelem ugranak be… 😀 ami beugrik azt nem írom le , mert nincsenek olyan ékezetek a billentyűzetemen 😀

 36. bakostamas

  Azta mennyi kérdés és mind nagyon jó! Szerintem az őszinteség a jobb,még akkor is, ha valakit megbántasz vele. A kétszínűség na az egy szemét dolog. Én pl meg szoktam mondani a véleményemet, de ez nem feltétlenül jó, többször kéne csak hallgatni és semmit sem szólni. Azt olvastam valahol, csak akkor szólalj meg, ha bölcsebbet tudsz mondani , mint a csend. Ez nagyon tetszett 🙂

 37. balisto

  Alex írta:

  balisto írta:

  Marshall mindenképpen boldog volt, hiszen megkapott egy ilyen nagyon szép és fiatal nőt.

  Mármint, hogy megvette? Hát a vásárlás tényleg tud örömöt okozni. Mind álmokat veszünk és álmokat adunk el. Csakis az ár a kérdés.

  Ez a hölgy legalább jó vevőt talált. Gondolta ő. Aztán belehalt.

  Bele. Mert lila ködje sem volt, mit kellett volna kezdenie a sok zsével.
  De a papi jó vásárt csinált.

  Nekem is örömet okoz vásárolgatni, na!
  Tudsz egy minőségi pasi-boltot????
  🙂

 38. Alex

  balisto írta:

  Marshall mindenképpen boldog volt, hiszen megkapott egy ilyen nagyon szép és fiatal nőt.

  Mármint, hogy megvette? Hát a vásárlás tényleg tud örömöt okozni. Mind álmokat veszünk és álmokat adunk el. Csakis az ár a kérdés.

  Ez a hölgy legalább jó vevőt talált. Gondolta ő. Aztán belehalt.

 39. balisto

  Duncan Shelley írta:

  A képen Anna Nicole Smith látható második férjével, J. Howard Marshallal. 1994-ben házasodtak össze, amikor a hölgy 26 éves volt. Egy évre rá az úr meghalt, és milliárdos vagyonát felesége örökölte.

  A hölgy 2007-ben halt meg, 39 évesen, drogtúladagolásban. Fia 2006-ban halt meg, 18 évesen, drogtúladagolásban. Lánya most 6 éves.

  Annak idején is foglalkoztatott kicsit a dolog, hogy hogyan tud egy 26 éves hozzámenni egy 90 közeli életkorú emberhez???
  De hát mára rájöttem, hogy nyilván nem szerelemből.
  Ellenben a képen mindketten boldognak látszanak.
  Marshall mindenképpen boldog volt, hiszen megkapott egy ilyen nagyon szép és fiatal nőt. Mégha nem is volt köztük sexuál kapcsolat (amint azt én elképzelem, hogy nem volt).
  Anna meg boldog volt, mert milliárdosné lett.

  Ma legfejjebb az a gondolat foglalkoztat, hogy
  HONNAN TUDTA, HOL KELL TALÁLNI EGY ILYEN MILLIÁRDOST??????????

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük WordPress & A sablon szerzője: Anders Norén