Gondoljuk újra a világot

A Szex, 1. rész

Nehézség

Ennél a cikknél nem az okozta a nehézséget, hogy mit írjak le, főleg így nyitányként, hanem az, hogy hogyan. Elképesztő, milyen ösztönösen jön a szellemeskedés, ha ez a téma előkerül, még nálam is, pedig nem szokásom elpoénkodni semmit.

A szellemeskedés eltereli a figyelmet a lényegről, tompítja a tények, a mondanivaló élét, kedvezőbb színben tünteti fel azt, ami van. A nevetgélés azt a hamis látszatot kelti, mintha a helyzet nem is lenne olyan súlyos. Egy kis mosoly, egy kis kacagás – és ennyi elég is ahhoz, hogy minden maradjon a régiben.

Kérlek titeket, hogy a poénokat hagyjátok távol. A tréfálkozás csak azt mutatná, hogy mennyire nem vagytok képesek szembenézni ezzel a témával.

Amiről szó lesz

Életemben két olyan több éves időszak is volt, amikor rendszeresen jártam előadásokra. Mindkétszer kapcsolatban álltam a szervezőkkel, néhány előadóval, és elmentem szinte az összes témára. Spirituális, politikai, gazdasági, egészségügyi, történelmi előadásokat hallgattam, az információkkal pedig egész spirálfüzeteket jegyzeteltem tele.

Valamennyi előadás arról szólt, amiről a címe. Kivéve a szexnél: akkor ment a mellébeszélés. A szex lelki háttere, az őszinteség, az erkölcs, a tiszta lélek stb. Furcsa, nekem sohasem ezek jutottak és jutnak eszembe, ha a szexre gondolok.

Nos, itt és most mi valóban értekezünk majd a valódi szexről. Nem mellébeszélve, nem mérhetetlen óvatossággal és prűdséggel kerülve a témát, hanem valóban a testi gyönyörről lesz szó.

Ám nem csak arról. A szex jelentősége személyes életünkben, sorsunkban, önbecsülésünkben, emberi kapcsolatainkban, a társadalomban igen jelentős.

A szexben való kiteljesedés, a szextől való megszabadulás, a róla való lemondás, amennyire ez rekonstruálható, keleten és nyugaton egyaránt jelen volt az elmúlt évezredekben. A vallások jelentős része minden korban tartózkodásra intett.

A szex árucikk, és reklámja más árucikkeknek. A szex fizetőeszköz, univerzális csereeszköz, mint a pénz. A szexért karriereket építettek, és karrierek roppantak meg miatta. A szexhez vágy, csodálat, szégyen és fájdalom kötődik.

Ebben a cikksorozatban a testi gyönyörökről lesz szó, több aspektusból.

Miért fontos?

Felejtsük most el, hogy a szexuális aktus fogantatáshoz vezethet, és beszéljünk csak és kizárólag a gyönyörről.

Miért fontos ez? És miért ennyire?

Miért tudnak emberek szélsőségesen kifordulni önmagukból, ha a gyönyörről van szó?

A féltékenység elsődlegesen a szexhez kapcsolódik, a hűtlenség elsődlegesen vagy kizárólagosan a szexhez kapcsolódik. Miért? Ha a társunk egy harmadik féllel jót beszélget, jót nevet, eredményes valamilyen munkában, sportban, hobbiban, semmi probléma. Sokak számára az sem megcsalás, ha a társa mást is szeret, vagy már mást szeret, nem őt, egészen addig, amíg a szexuális életük csak kettőjükre korlátozódik.

A féltékenységbe, csalódásba bele lehet betegedni, a szó legszorosabb értelmében. Bele is lehet rokkanni mentálisan, vagy fizikailag. Vezethet öngyilkossághoz. Emberölésnél, gyilkosságnál egyike a leggyakoribb indítékoknak.

Miért van ez így? Miért kap életünkben ekkora szerepet a testi gyönyör? Miért ennyire fontos?

A nőcsábász

A legnagyobb nőcsábász, akit életemben ismertem, hozzávetőlegesen 160 centi magas volt, igencsak pocakos, löttyedt izomzatú, tokás, ronda, és huszonnégy éves korára szinte az összes haja kihullott. Nem volt pénze, nem volt híres, nem volt benne semmi különleges. Mégis, hetente 1-3 új nőt vitt ágyba. Komolyan majdnem beleőrültünk ebbe a rejtélybe. Egyszerűen nem bírtuk ésszel felérni, hogy ez hogyan lehetséges.

Sikereinek titka a válasz arra a kérdésre, hogy „Milyen nőket?”. Hát olyanokat.

Olyan nőket, akiket mi nem vettünk nőszámba.

A fickó vagy ösztönösen ráérzett, vagy kitapasztalta, hogy melyik az az egyetlen egy nőtípus, aminek bejön, és csak azt az egyetlen egy típust kereste mindenhol.

Belépett egy szórakozóhelyre, vagy üzletbe, körülnézett, érdeklődés nélkül siklott át a tekintete azokon a nőkön, akik nekünk tetszettek, és ha látott valakit abból a típusból, amire vadászott, akkor bevetette magát. Ha nem látott, a többiekkel nem foglalkozott.

Ha történetesen nem jött volna rá valamiképpen, hogy milyen nőknél van esélye, és rákattan egy olyan típusra, ami levegőnek nézi, aggszűzként hal meg.

Ha valaki kérdezné: a nőtípus olyan nők összessége, akik hasonló testi adottságokkal, célokkal, értékrenddel, világlátással, ízléssel és háttérrel rendelkeznek.

Én is megfigyeltem, hogy bizonyos típusú nőknél milyen könnyű eredményt elérnem, más típusoknál nehezebb, kínszenvedés, vagy lehetetlen.

Gondolom, nektek is van ilyen tapasztalatotok, és feltételezem, hogy a nők ugyanígy vannak a férfitípusokkal.

Mitől vonzó a vonzó?

Sophia Loren, Monica Bellucci, Jennifer Lopez, Beyonce… A fél világ a lábaik előtt hevert, vagy hever, szexistennőnek titulálták őket, a környezetemben több férfi elalél tőlük (sőt több nő is), én pedig semmi vonzót nem látok bennük. Nem úgy nézek rájuk, mint nőkre, hanem mint aszexuális lényekre.

Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Naomi Campbell – teljes érdektelenség részemről, miközben férfiak milliói olvadtak el látványuktól, és nők millióinak önbizalma porladt el tőlük.

Mitől vonzó a vonzó? Ez egy olyan kérdés, amit nem szokás feltenni. Valaki egyszer kitalálta, hogy ízlésről nem lehet vitatkozni, és azóta rengetegen kapaszkodnak ebbe a gondolatba. Pedig valójában nagyon érdekes, hogy miért tetszik valakinek egy bizonyos forma, míg másvalakinek semmit sem jelent, vagy taszító.

Honnan jönnek a vonzalmaink? Hogyan lehetséges az, hogy valaki kifejezetten egy hajszínt és egy szemszínt keres, és semmi más nem érdekli?

Ízlésről nincs értelme vitatkozni, hangoztatják, de most mégis vitassuk ezt meg. Mi az ízlés, hogyan alakul ki, és miért?

Sőt tovább megyek! Mit jelent az, hogy vonzalom? Mit tesz velem az, ami vonz? Lecsökkenti a tudatosságomat, ugye? Ha valaki vonz, nem tudok tiszta fejjel gondolkodni vele kapcsolatban. Egy számomra vonzó alak kedvéért nemcsak hogy megbocsátom azt, amit másnál halálos bűnnek tartanék, de talán észre sem veszem.

Ha valaki naponta megiszik egy-két pohár sört, hétvégén benyakal egy teljes üveg töményet, az számomra akkora rossz pont, hogy jó eséllyel szóba sem állnék az illetővel, és nyomorult alkoholistának tartanám. Mégis, amikor ezt egy nekem tetsző nő csinálta, simán letudtam annyival, hogy „senki se tökéletes”.

Nemtelenség

Akárhányszor meglátok egy szép (azaz nekem tetsző) nőt, gyerekkel vagy terhesen, az első gondolatom ez: de kár érted. Ösztönből jön, nincs semmilyen cél mellette.

Számtalanszor láttam már, hogy a házasság, a gyerekek, a család nemtelenné tette a nőt és a férfit. Nyilván a tapasztalataim végesek, de ezek a tapasztalataim.

Megérkezik az első gyerek, elvesznek a keresztnevek, helyette lesz anyu és apu, mama és papa. Hallottam néhányszor, amikor fiatal házasok, kisgyerekkel, kettesben is úgy szólították egymást, hogy anya és apa.

Láttam harmincas éveik elején járó házaspárt, a nő imádta a latin táncokat, látszott a ruháján és a mozgásán, hogy ez neki igazán fontos, és mellette a férje bénázott kitaposott cipőben, ócska térdnadrágban, vacak pólóban, 15 kiló súlyfelesleggel. Persze, jópofa, meg vicces. Egyszer, kétszer. És azután?

Csupán elvétve láttam kivételeket, az általános tapasztalatom az, hogy a házasság, a gyerekek, a család, egyre kiterjedtebbé váló igénytelenséget hoz magával, fizikai leépüléssel, nemtelenné válással jár. Lesz feleség és anya, és eltűnik a nő, lesz férj és apa, és eltűnik a férfi.

Ez valami ősi program, ami fut a háttérben? A hűség része vagy biztosítéka ez a nemtelenség, ez a leeresztés, a fokozatos leépülés, a taszítóvá válás?

Ismertem egy fickót, aki mindig adott magára, mindig kisportolt volt, aztán megházasodott, és házassága első négy évében 30 kiló hájat szedett fel magára. Ez ugyan kissé szélsőséges példa, de bizonyos fokú igénytelenség a tapasztalataim szerint általános, és nagy tisztelet a rendkívül kevés kivételnek.

Az alap

Örömöt adni és kapni. De legyünk precízebbek és őszintébbek: gyönyört adni és kapni. Így kezdődik. Ez a cél, ez a szándék, ez a vágy.

Aztán az ember ezzel a maximálisan pozitív indíttatással belép egy világba, ahol háború dúl, és nem ejtenek foglyokat.

Ebben a háborúban, melyben a cél a testi gyönyör, a hazudozás, a másik önbizalmának, sőt önbecsülésének összezúzása, az érzelmi zsarolás mindennapos jelenség.

Naiv tinédzserként besorozzuk magunkat katonának és kivisszük magunkat a frontra, ahol gyorsan megkapjuk az első sebeket.

Minden lehetséges forrásból árad a propaganda és elborít mindent. Ahhoz, hogy testi gyönyörhöz jussunk, ilyennek meg olyannak meg amolyannak kell lennünk, és ha nem vagyunk olyanok, nem fogunk gyönyört kapni.

Jön a rengeteg munka, hogy elérjük vagy megközelítsük az elvárásokat. Ez néha önkínzássá fajul.

És sokszor lehetetlen megfelelni a propaganda elvárásainak. Húszszoros Nobel-díjas tudósnak kellene lennünk, hogy sikerüljön, vagy varázslónak. Ilyenkor marad az összeomlás, a megroppant önbizalom, az elvesztett önbecsülés, a feléledő önvád és öngyűlölet.

Valahányszor elhatalmasodik valakin az alkalmatlanság és esélytelenség érzése, legyőzték. Ez ugyanolyan, mintha a második világháborúban valamelyik fronton agyonlőtték, felrobbantották vagy elégették volna.

23

Ha azt hittétek, hogy kimarad, akkor tévedtetek. De itt az első cikkben csak ilyen szelíden kerül említésre.

Néhány évvel ezelőtt megjelent az Egyesült Államokban egy tudományos szexológiai cikk, melynek szerzője azt állította, hogy az amerikai egyetemisták átlagos péniszhosszúsága 23 centiméter. Két név bukkant fel, két fickó neve, akik öngyilkosságot követtek el a cikk elolvasása után, ám ezt leszámítva nem kapott nagy figyelmet.

Kicsivel később azonban egy másik, ismertebb szexológus betámadta a cikk szerzőjét, csalással és felelőtlenséggel vádolta, mert ő is elvégzett egy kutatást az amerikai egyetemisták körében, és neki közel tíz centiméterrel kisebb átlag jött ki.

Végül az első cikk szerzője ismertette kutatási módszerét. A következő tudományos igényű kutatást végezte el: felhívott egy kollégiumot, elmondta, hogy ő szexológus, az egyetemisták péniszhosszáról ír cikket, és mindenkitől, akivel beszélni tudott, megkérdezte, hogy neki milyen hosszú.

Hat emberrel sikerült beszélnie, a kapott értékeket összeadta, majd átlagot számolt, így jött ki a 23 centiméter, mint átlagméret.

Ezzel szemben a valamivel ismertebb szakember saját maga, saját két kezével mért végig 500 egyetemistát, és neki így jött ki a kb. 13 centiméteres átlagérték.

A 23-as cikk szerzője végül elnézést kért, és visszavonta állítását, arra hivatkozva, hogy „nem elegendő adat alapján vonta le következtetéseit”.

Az ismertebb szexológus egyébként egy idősebb férfi, és számomra kissé nehezen hihető, hogy talált 500 egyetemistát, aki erekciót tudott elérni a jelenlétében.

Ez most vicces? Valahol az lehet. De az egészben ott húzódik a borzalom. A felelőtlenség, vagy aljasság. Tudományos végzettségű ember hat telefon alapján ír tudományos cikket? Mit gondolt, mi lesz ebből? Mi volt a motivációja? És a másiknak mi volt a motivációja? Komolyan fogta magát, és lemért ötszáz 19 és 25 év közötti fickót? Akik komolyan vállalták ezt, izgalomba hozták magukat, és érdeklődve nézték, amint a szakember méricskél?

De vajon ennek az egész kérdéskörnek mi a motivációja? Mi a célja azoknak a cikkeknek, amelyek nemzeti és nemzetközi átlagokról beszélnek?

Kérdések hozzátok

Ez volt a cikksorozat nyitánya, körbejárta a témát, nagyon visszafogottan és szelíden, amolyan előjátékként bemelegítésként. A következő cikk kb. 1 hét múlva jön.

A szövegben rengeteg kérdést találtok, válaszoljatok rájuk, és/vagy reagáljatok a felvetett témákra.

Share

Commentek

Előző

Az őszinteség jó?

Következő

Z világháború – filmkritika

 1. Mese

  MIERT FONTOS A GYONYOR?

  Szerintem azert, mert vagyat, hiany(erzetet) elegit ki, olyan forrashoz kapcsolodva, amely felfokozott pozitiv erzesekhez, erzekiseghez, oromhoz, elegedettseghez juttat. Jo a testnek, jo a leleknek.

  A feltekenyseg, hutlenseg, megcsalas nem melto szavak az emberhez, ha valoban szabadkent (meg ha csak illuzio is) fogadom el a Masikat.

  A vallasok, mivel nem szabadkent tekintenek az emberre, veszik is maguknak a batorsagot, hogy beleszoljanak a szexualis viselkedesebe, szokassa majd programma (le)minositve azt – mar akinel sikerul. Neha az az erzesem, csak arra valok, hogy a szellemet guzsba kossek, vegul megoljek.

  Annak, aki hazassagot kot, megkapja a nagy szavakat a hazassagi esku letetelekor – legyen az polgari vagy egyhazi. Es… Mi van utana? Mi van, ha valamelyik nem tartja be? De mit tartson be? Lehet, azt sem tudja, mire mondott igent. Lehet, azt gondolja, a Masik is ugyanarra tette az eskut, amire o. Aztan kiderul(het), hogy nem. Mert az o hatarai nem ott vannak, ahol a Masike, mert a minden, neki nem azt jelentette, amit a masiknak…

  Ha mar eskusznek – igy vagy ugy – megbeszeltek, vagy beszelgetett veluk valaki arrol, hogy pl. mi a huseg? Ez szerintem fontosabb, mint az, hogy a lakoman a szek milyen szinu huzattal legyen bevonva, vagy milyen szinu lufik legyenek, vagy kinek dobjak majd a csokrot, “veletlenul”.

  MITOL VONZO A VONZO?

  Attol, hogy tetszik. Honnan jon? Belolem. Hogy kerult oda? Nem tudom. Talan ez is program. Miert pont az a program? Nem tudom. Ha program, akkor az mase. Akkor megsem belolem. Ebbol nem fogok jol kijonni. Szoval, nem tudom, hogy mitol vonzo a vonzo, de hogy nekem mi a vonzo azt tudom.

  AZ ALAP

  “Jon a rengeteg munka, hogy elerjuk vagy megkozelitsuk az elvarasokat. Ez neha onkinzassa fajul.”

  Ez a profitrol szol. Oriasi “biznisz”. Nezzek ki ugy, ahogy valaki(k) megalmodta, kitalalta, sulykolja: fogyjak le, hizzak meg, egyek ezt, egyek azt, sportoljak ezt, sportoljak azt, legyek egeszseges igy, legyek egeszseges ugy, hasznaljam ezt a modszert, hasznaljam azt a modszert, higgyek ennek, higyek annak, – azt kevesen mondjak, hogy tudd ezt, vagy tudd azt.

  A merce, olyan magas, hogy ember legyen a talpan, az, akinek semmit nem kell tennie, meg Photoshoppal sem kell hozzanyulni. Ennyire rosszul lenne a Testunk megalkotva, osszerekva? Szerencsere van akinek ez a tipus, van akinek az a tipus jon be es igy nem mindenki ugyanazert a Masikert “hajt.” :-))

  Ui.: Bocsi, par napja, ismet, egy arva magyar ekezetes billentyuzet sincs a kozelemben.

 2. Alex

  Duncan Shelley írta:

  És mit szólsz ahhoz, hogy 3500 gyereked is lehetne?

  Mióta vannak spermabankok ez a perspektíva elég gyenge. Akár millió gyerekem is lehetne.

  Van az a vicc, hogy akasztják a cigányt és az utolsó kérés jogán azt kéri, hogy hagyják egy kis időre egyedül. Megteszik, de a hóhért igen izgatja, hogy vajon mire kell az utolsó kérés. Hát beles a kulcslyukon. Ott látja a cigányt, amint keményen “dolgozik ” közben meg egyre szaporább levegövétel közben azt kiáltja: ” Meneküljetek gyerekeim!!!”

 3. tunder

  Hát, végig olvastam amit írtatok, valahogy többre számítottam, ami tetszett tetszíkeltem.
  Nem könnyű téma, még egymás között is nehezen írunk erről.

  Összességében és tömören azt jött le nekem, az írásokból ,hogy
  -nem a pénisz mérete a fontos.
  – szex hiánya testi és lelki problémákhoz vezethet.
  -ne legyél kövér , mert akkor nem tudsz szexelni.
  -egy nő legfeljebb 25 gyereket szülhet, míg egy pasi 3500-at nemzhet.
  -ne legyünk buzik, vagy homokosok mert az gusztustalan.
  -Akivel csinálod a szexet, vele legyél ne valami fantázia testtel.

  Volt egy barátnőm, aki imádott megfogni, megtapigálni embereket, mindig mikor mentünk buliba, meg akarta fogni a kezemet, nagyon kedveltem, de erre nem voltam hajlandó, minden fajta tapizás, nőtől, aki nem az anyám vagy a lányom, idegen nőtől szexuálisnak veszek. Végül is masszőr, és gyógytornász lett belőle. Kielégítheti tapizási vágyát.

  Még egy érdekesség, nyugdíjasok sokkal többet szexelnek mint mi.

  Apósom rá a példa, ledöbbentem mikor mesélt erről, leültünk teázni és mesélt, hogyan szedte fel a barátnőjét, és mi az oka hogy csak fél napokat van velünk , az unokákkal, mert rohan haza a barátnőjéhez “dugni”.
  Ellátja a kertet, megtermel mindent, hajnalban kel, korán fekszik és megoldotta magának, az evés , és a szex, legyen rendben.
  Merthogy kettő nő van, eggyel sakkozik,kirándul, és beszélget, de mivel azzal nem lehet dugni, keresett egy szexpartnert is. (akinek mellesleg Ő a második férfi az életében, mert a férje meghalt). És hűséges mindkettőhöz. Több éve csinálja.
  Továbbra is fenntartom a filozófiámat, miszerint a nőknek egy vagy esetleg kettő pasi lehet egész életében, míg egy pasinak sok nő.

  Apósom szerint a lakás, kaja, szex megvan, minden happy.( 70 év felett van)

  Hát lehet igaza van, nem kéne ennyit görcsölni.

 4. B.andi

  @ annamari: Mértem farkat centivel, igen. Nekem a számok jelentéssel bírnak, például a 19/6, jelentőséggel viszont nem! 🙂

 5. balisto

  @ aelod:
  Csak egy csepp jutna az önbizalmatokbol nekünk, nöknek is!…

 6. balisto

  Muad-Dib írta:

  balisto írta:
  En csak azert fogok elmenni melletted kampanyolni, hogy racuppanjak valami kompatibilis meretre…
  Ezt értsem úgy, hogy az enyémre? Mivelhogy más választásod úgysem lenne. Csak nők vennének körül mert nőknek kampányolnék.

  Ugy erted, ahogyan neked jolesik. 🙂
  De annyi nö köze biztosan bevegyülnenek himek is….

 7. aelod

  @ balisto:

  naná
  nekem a legjobb kinek másnak? 😀

 8. Muad-Dib

  balisto írta:

  En csak azert fogok elmenni melletted kampanyolni, hogy racuppanjak valami kompatibilis meretre…

  Ezt értsem úgy, hogy az enyémre? Mivelhogy más választásod úgysem lenne. Csak nők vennének körül mert nőknek kampányolnék.

 9. balisto

  aelod írta:

  Mienk koedukált volt Pesze elválasztva vasráccsal minden….

  Jó neked… Akkor relative egészségesebb egyedfejlődésetek volt…..

 10. balisto

  Great írta:

  balisto írta:

  Az a nő, aki szép, és látszik rajta, hogy tudatában van a hatalmának. Akin látszik, hogy élvezi a szexet, és alig várja, hogy meg……ák, az már tutti.

  A kurvának a szex a munkája, nem gondolnám, hogy élvezi, azt főleg, hogy mindig.

  Huszonévesen volt pár kalandom kurvákkal, masszázsszalonokban, útszéliekkel soha. A filmekben más mint az életben.

  Igaz, kurvásról volt szó, nem kurváról, ami nem teljesen ugyanaz, csak a férfiak fejében ugyanaz a kettő. Az ilyen nőket nem tiszteli senki, ezt tudják is. Ha nem tudod másból fenntartani magad, csak férfiakból, akik megzsákolnak néha, akkor nagyon nyomorult életed lesz.

  Igen. Csak qrvásról szóltam.
  Ha csak a zsákoltatás marad, akkor igen. Akkor xar az élet.
  Ha meg már meg se szákolnak, akkor meg már téged fúj a szél….

 11. aelod

  @ Alex:
  A filmben az.

  Liz Hurley a bájkeverőből Brittany Murphy a Sin Cityből, Penélope Cruz a VCB-ből
  Tudnám napestig de szerintem ez is ízlés dolga. Kinek a kanna kinek a kancsó 😉

 12. aelod

  balisto írta:

  aelod írta:

  balisto írta:

  @ aelod:

  Ja.
  Nekem se volt, csak én évezredekkel később jöttem rá, hogy nem kellett volna odajárnom…
  Kicsit későn….

  Minden percét élveztem, na jó azt nem igazán amikor le akartam zúzni a prefektus perger atyát
  Ha választanom kéne megint azt választanám, nem mást.

  Ja, és én is jobban élveztem volna, ha lettek volna fiúk is………………

  Mienk koedukált volt 😉 Pesze elválasztva vasráccsal minden….

 13. aelod

  Great írta:

  aelod írta:

  Sheton Stone elemi ösztön, Sarah Michelle Gellar kegyetlen játékok, soroljam

  Sharon Stone, nem Sheton. Sarah Michelle Gellar aranyos kislány. Te még nem láttál kurvát.

  A színésznőket a filmbéli karaktereik alapján soroltam.
  Kurvához meg volt szerencsém….

 14. Great

  balisto írta:

  Az a nő, aki szép, és látszik rajta, hogy tudatában van a hatalmának. Akin látszik, hogy élvezi a szexet, és alig várja, hogy meg……ák, az már tutti.

  A kurvának a szex a munkája, nem gondolnám, hogy élvezi, azt főleg, hogy mindig.

  Huszonévesen volt pár kalandom kurvákkal, masszázsszalonokban, útszéliekkel soha. A filmekben más mint az életben.

  Igaz, kurvásról volt szó, nem kurváról, ami nem teljesen ugyanaz, csak a férfiak fejében ugyanaz a kettő. Az ilyen nőket nem tiszteli senki, ezt tudják is. Ha nem tudod másból fenntartani magad, csak férfiakból, akik megzsákolnak néha, akkor nagyon nyomorult életed lesz.

 15. Great

  aelod írta:

  Sheton Stone elemi ösztön, Sarah Michelle Gellar kegyetlen játékok, soroljam

  Sharon Stone, nem Sheton. Sarah Michelle Gellar aranyos kislány. Te még nem láttál kurvát.

 16. balisto

  aelod írta:

  Duncan Shelley írta:

  balisto írta:

  Nekem inkabb a gyönyörü, kicsit qrvas nök jönne(ne)k be….

  Gyönyörű és kurvás? Mondanál (linkelnél) erre egy példát? Mert ez a kettő így együtt meghaladja a fantáziámat.

  Sheton Stone elemi ösztön, Sarah Michelle Gellar kegyetlen játékok, soroljam

  Sheron, ja.
  Az a nő, aki szép, és látszik rajta, hogy tudatában van a hatalmának. Akin látszik, hogy élvezi a szexet, és alig várja, hogy meg……ák, az már tutti.

 17. balisto

  aelod írta:

  balisto írta:

  @ aelod:

  Ja.
  Nekem se volt, csak én évezredekkel később jöttem rá, hogy nem kellett volna odajárnom…
  Kicsit későn….

  Minden percét élveztem, na jó azt nem igazán amikor le akartam zúzni a prefektus perger atyát
  Ha választanom kéne megint azt választanám, nem mást.

  Ja, és én is jobban élveztem volna, ha lettek volna fiúk is………………

 18. balisto

  aelod írta:

  balisto írta:

  @ aelod:

  Ja.
  Nekem se volt, csak én évezredekkel később jöttem rá, hogy nem kellett volna odajárnom…
  Kicsit későn….

  Minden percét élveztem, na jó azt nem igazán amikor le akartam zúzni a prefektus perger atyát
  Ha választanom kéne megint azt választanám, nem mást.

  Ámen.
  In eternum.
  🙂

 19. Alex

  aelod írta:

  Sheton Stone elemi ösztön, Sarah Michelle Gellar kegyetlen játékok, soroljam

  Sorold még. Sharon tényleg ott van, de az a Sarah szerinted miért kurvás?

 20. Fent a 2. rész.

  A jelszó ugyanaz, ami ennél a cikknél.

  Ha ezt tudjátok olvasni, akkor azt is.

 21. aelod

  balisto írta:

  @ aelod:

  Ja.
  Nekem se volt, csak én évezredekkel később jöttem rá, hogy nem kellett volna odajárnom…
  Kicsit későn….

  Minden percét élveztem, na jó azt nem igazán amikor le akartam zúzni a prefektus perger atyát:-)
  Ha választanom kéne megint azt választanám, nem mást.

 22. aelod

  aelod írta:

  Duncan Shelley írta:
  balisto írta:
  Nekem inkabb a gyönyörü, kicsit qrvas nök jönne(ne)k be….
  Gyönyörű és kurvás? Mondanál (linkelnél) erre egy példát? Mert ez a kettő így együtt meghaladja a fantáziámat.

  Sheton Stone elemi ösztön, Sarah Michelle Gellar kegyetlen játékok, soroljam

  * Sharon

 23. aelod

  Duncan Shelley írta:

  balisto írta:

  Nekem inkabb a gyönyörü, kicsit qrvas nök jönne(ne)k be….

  Gyönyörű és kurvás? Mondanál (linkelnél) erre egy példát? Mert ez a kettő így együtt meghaladja a fantáziámat.

  Sheton Stone elemi ösztön, Sarah Michelle Gellar kegyetlen játékok, soroljam?:-)

 24. balisto

  @ aelod:
  🙁
  Ja.
  Nekem se volt, csak én évezredekkel később jöttem rá, hogy nem kellett volna odajárnom…
  Kicsit későn….

 25. balisto

  @ alex:
  @ duncan:

  Izgat benneteket, mi? 😛
  Egy pornófilmben láttam egy csajt legutóbb…. Na, őt én is….

 26. aelod

  Duncan Shelley írta:

  @ Alex:
  Mi a szex sokkal több szerepe, ami nem csak a nemzés? Mert ezt már boncolgatják többen is egy ideje.

  És mit szólsz ahhoz, hogy 3500 gyereked is lehetne?

  Azért már igen tetemes mennyiségű cociális pótlékot lehet kapni zállamtúl dikk! 😀 😀

 27. balisto írta:

  Nekem inkabb a gyönyörü, kicsit qrvas nök jönne(ne)k be….

  Gyönyörű és kurvás? Mondanál (linkelnél) erre egy példát? Mert ez a kettő így együtt meghaladja a fantáziámat.

 28. @ Alex:
  Mi a szex sokkal több szerepe, ami nem csak a nemzés? Mert ezt már boncolgatják többen is egy ideje.

  És mit szólsz ahhoz, hogy 3500 gyereked is lehetne? 😎

 29. @ annamari:
  Tehát ha szaporodás, akkor nők, ha puszta élvezet, akkor férfiak? Nemá! Ez nagyon rosszul hangzik! 😀

  De ez a 3500 ez durva!

 30. Alex

  balisto írta:

  Nekem inkabb a gyönyörü, kicsit qrvas nök jönne(ne)k be…

  Például?

 31. aelod

  balisto írta:

  aelod írta:
  balisto írta:
  @ B.andi
  @ Putyin
  Centiztek itt….. !!
  Lehet, frivolan, vagy akárhogyan hangzik, de nekem most akármekkora is megtenné…
  Na.
  Ez a méret dolog valakinek önbizalmat ad ha épp egy méteres bajor wurstli van a lába közt és van akit teljesen megnyomorít ha nem érzi nagynak magát.
  Soha nem voltam zavarban a méretem miatt. Soha. Nő előtt meg plánne nem. Bentlakásos gimnáziumban például volt olyan aki már-már betegesen takargatta magát zuhanynál….vagy épp a múlt héten láttam a fószert az edzőteremben aki alsógatyában zuhanyzott
  A mostani párom előtt nem volt tartós kapcsolatom. Egyik nő a másik után. Nem éreztem szükségesnek az érzelmeket. Sok lányt megkérdeztem a méret témában és a többség nem szerette a big foot-okat. Volt amelyik azt mesélte borzalmas volt vele a szex. A másiknak meg tetszett, hogy méhészkedtek benne. Egyéni ízlés kérdése. Aki meg nem szereti a tökfőzeléket az ne egyen, nem kell itt zsibbadni feleslegesen.
  @ balisto
  Vadássz le akkor akármekkorát
  érzelemmentesen
  Azon vagyok! …. Talan jövö heten össze is jön….
  Te aleod! Ez a bentlakasos suli tema szinten megerne egy miset, nem?

  Nem volt egy bv intézmény, de mi akkor fiatalon annak éreztük bár nem is tudtuk milyen lehet egy börtön valójában….

 32. balisto

  @ Muad-Dib:

  Na, ezt jol kimondtad.
  Nekem is ugyanigy felmerült mar az elejen, hogy ez mekkora baromsag, hogy csak a pasik mereteit nezik..
  A nemregi szexpartnerem (en mellesleg hottbelezugtam) merete nekem irtora bejött.
  Viszont forditva nem.
  A különbseg: nem voltam neki elegge szük.
  Nekem ö viszont elegge hosszu volt.
  Szar ügy, hogy megkaptam mindig, hogy ferne melle meg valami…
  Ugye, szültem is, meg azert van jopar (kb. huszon) ev szexualis elet a hatam mögött, es egy fiatal sracnak, akinek eddigi tapasztalatai fiatal puncikra terjedtek ki, nos, öneki feltünik…

  Tehat igen, mindket oldalrol meg kell közeliteni a temat.

  En csak azert fogok elmenni melletted kampanyolni, hogy racuppanjak valami kompatibilis meretre… 🙂

 33. balisto

  annamari írta:

  …de Rosamund Pike-ot vagy Vanessa Paradise-t nem dobnám ki az ágyamból az biztos.

  Hat, nem egyezik az izlesünk…. 🙂
  Nekem inkabb a gyönyörü, kicsit qrvas nök jönne(ne)k be….

 34. balisto

  aelod írta:

  balisto írta:
  @ B.andi
  @ Putyin
  Centiztek itt….. !!
  Lehet, frivolan, vagy akárhogyan hangzik, de nekem most akármekkora is megtenné…
  Na.
  Ez a méret dolog valakinek önbizalmat ad ha épp egy méteres bajor wurstli van a lába közt és van akit teljesen megnyomorít ha nem érzi nagynak magát.
  Soha nem voltam zavarban a méretem miatt. Soha. Nő előtt meg plánne nem. Bentlakásos gimnáziumban például volt olyan aki már-már betegesen takargatta magát zuhanynál….vagy épp a múlt héten láttam a fószert az edzőteremben aki alsógatyában zuhanyzott
  A mostani párom előtt nem volt tartós kapcsolatom. Egyik nő a másik után. Nem éreztem szükségesnek az érzelmeket. Sok lányt megkérdeztem a méret témában és a többség nem szerette a big foot-okat. Volt amelyik azt mesélte borzalmas volt vele a szex. A másiknak meg tetszett, hogy méhészkedtek benne. Egyéni ízlés kérdése. Aki meg nem szereti a tökfőzeléket az ne egyen, nem kell itt zsibbadni feleslegesen.
  @ balisto
  Vadássz le akkor akármekkorát
  érzelemmentesen

  Azon vagyok! …. Talan jövö heten össze is jön….
  Te aleod! Ez a bentlakasos suli tema szinten megerne egy miset, nem? 🙂

 35. Alex

  zCevard írta:

  A kockahas a vékony férfin olyan, mint a nagy mell a kövér nőn: nem számít.

  http://www.humoroldal.com/vicces-kepek/kockahas

 36. zCevard

  B.andi írta:

  hozzászóltam, hogy megkapjam a következő cikket

  :rotfl:
  Legalább őszinte.

  Ebben az esetben viszont hadd javasoljak valamit a közeli s távoli jövőre nézve.

  Csatlakozz rá Great, Palóca, Palantír vagy másvalaki véleményére (Putyint nem írom ide, mert vagy nem érted meg, amit ír, vagy tényleg lesz*rod), értelmes tagok mindannyian, érdemes odafigyelni rájuk.
  Szóval érts egyet velük, írd le azt, amit ők (csak persze leegyszerűsítve, hogy ne legyen gyanús) és bólogass hozzá szép ívben.
  A jelszót így is megkapod. 😉

  Az eredeti gondolatokat viszont a helyedben nem erőltetném.
  Túl hamar összezavarodsz.
  Túl hamar elfogynak az eleve nem létező érvek.
  Aztán jön a megsértődött primadonna-szerep, jössz itt a farok-méretekkel meg a buzulás-teóriáddal, csak hát ez már másnak sem jött ám be.
  Hogy is hívták azt a szexuálterapeutát a Végső háborúban? Jane Silverstone! Ő is először hadovált, aztán megkavarodott, aztán jött a vagdalkozás, és mi lett a vége? Szerencsétlen majdnem agyvérzést kapott élő egyenes adásban. :rotfl:

  boszizsu írta:

  173 centihez vagyok 106 kg, van mellem, fenekem, derekam.

  Erről egy dolog jutott eszembe.
  A kockahas a vékony férfin olyan, mint a nagy mell a kövér nőn: nem számít.
  :shy:

 37. Alex

  Muad-Dib írta:

  Mégpedig az, ha a hímvessző mérete valóban ennyire fontos, mint amilyennek beállítják, akkor ebből az következik, hogy a hüvely mérete ugyanilyen fontos.

  Nos, elmondok egy újabb történetet:
  Egyetemen elég sokat boncoltunk. Többek közt szarvasmarha nemi szerveket is. A sors fintora (vagy a tanárok perverziója), hogy a fiúknak általában a női míg a lányoknnak általában a hím szerv jutott. Aki nem hisz a 34 centis farokban, azt kell mondanom, hogy a lányok bizony itt-ott sikongattak mikor a tálcán behozták a hatalmas bikafalloszokat olyan golyókkal, mint a sárgadinnye. Voltak, akik az elején ódzkodtak hozzányúlni, de voltak amazonok, akik alig várták, hogy a kezükbe vehessék. Szóval ezek az órak igen jó atmoszferaban teltek. 🙂
  A hüvely szétvágása után magam is elcsodálkoztam, hogy mennyi legenda fűződik ahoz a szinte unalmas simaizom csőhöz, ami ott feküdt előttünk kiterítve. Semmi különös, viszont van egy tulajdonsaga a hüvely izomzatanak. Kepes rendkivul kitagulni es osszehuzodni. Mondjuk logikus is, hisz nemcsak a faloszt kell befogadnia, hanem adott esetben ezen keresztul megy ki a baba is, ami ugye atlagosan egy 50 centi hosszu, 3,5 kilós, es 15 centi atmeroju test. Szoval a meretekkel a huvelynek sokkal kisebb problemaja van, mint a sokkal kisebb hatarok kozt meretet valtoztato himtagnak.
  Persze ervenyes az, hogy valaki szamara lehet egy farokmeret kenyelmetlen, de altalanosagban a nok sokkal jobban megtudnak birkozni akarmilyen meretu himtaggal.

 38. Alex

  annamari írta:

  Születésszabályozásra a természet szexuális orientációt fejlesztett ki, nem fogamzásgátlást.

  Az egész elképzelés egyébbként érdekes. Elgondolkodtam rajta, de valahogy az az érzésem, hogy azért sok helyen sántít a logika. Túl sok a kivétel. Azoknál az állatcsoportoknál, amik egyébbként is hajlamosak túlszaporodni (sáska, leming, egerek stb.) nem tapasztalták a jelenséget. A természet ott az egyensúlyhelyrebillentést általában nagyon gyorsan és drasztikusan intézi, nem pedig lassú szexuálisorientáció változással. De, hogy mondjak egy emberi példát is: a kínai az egyik leghosszabb megfigyelhető társadalom. A Nyugati történészek „dinasztikus ciklusnak” nevezik azt a jelenséget, amely a modern korig állandóan előfordult Kína 4000 éves történelmében. Az évszázadok során Kína lakossága gyorsabban nőtt mint a megművelhető földek területe. Ahogyan az ország egyre kevésbé lett képes táplálni saját lakosságát, belső lázadások, majd külső inváziók sora következett, melyek a pillanatnyi dinasztia bukásához vezettek. A zűrzavaros korszak jelentős embervesztesége következtében a lakosság száma visszaesik, ami miatt újból lesz elég föld a túlélők számára. A káoszban egy másik dinasztia veszi át a hatalmat, és újból kezdődik a dinasztikus ciklus.

  annamari írta:

  Akkoriban baráti társaságban (18 fő) sokat beszélgettünk róla, arra jutottunk, hogy ha félretesszük a társadalmi normákat, bizonyos körülmények között mind hajlandóak lennénk a szexre azonos neművel.

  A fogamzásgátlás a nemzéssel áll összefüggésbe míg a szexnek sokkal több szerepe van, nemcsak a gyereknemzés. Vagyis az, hogy adott esetben kipróbálnád veled azonos neművel is a szexet nem biztos, hogy elegendő bizonyíték arra, hogy eleve biszexuálisok vagyunk.

  De most ne arra öszpontosíts, kérlek, hogy kekeckedem, mert egyébbként nagyon köszönöm, hogy leírtad ezt az elméletet. Tényleg érdekes és szerintem van benne valami, mégha egy sor kérdést is vet fel.

 39. Alex

  II.Putyin998 cár írta:

  Viszont,ha kurva rossz kedved van,de azt eszed amit kell és azt csinálod amit kell,akkor még fejlődni is tudsz,akármennyire is hiszed az ellenkezőjét.

  Hát ezt a stressz dolgot nem én hoztam fel, most meg bagatelizálod rossz kedvre egyszerűsítve, pedig Te sem kurva rossz kedvnek értetted az elején. Na, mindegy.

  A stressz tényleg jó téma és szívesen olvasom majd a hozzászólásaidat.

 40. Alex

  Duncan Shelley írta:

  Putyin már vagy 10-szer leírta táplálkozási meglátásait a Sport topikban, némileg a Halhatatlanság Elmélet … sorozatban, és a Test sorozatban is.

  Én is csatlakozom az egyik hozzászólóhoz. Tényleg sok dolgot leírt, de mivel több helyen írta rendszertelenül utólag nagyon sok energia összeollózni.

  Ezért kéne összegezni egy helyen. De ez csak egy ötlet volt.

 41. aelod

  annamari írta:

  siksamat írta:

  én nem mondtam, hogy nem érdekel neki milyen meg, hogy mit akar. Csak annyit, hogy nincs megfelelési kényszer, ha megadjuk a másiknak amit akar és nem várunk el érte cserébe semmit.

  Ha megadod a másiknak, amit akar, az megfelelés, ha nem is feltétlenül kényszer, de vágy biztosan. Na de akkor mi az állás, ha azt akarod nyújtani a másiknak, amit ő akar, de nem vagy elég jó neki?

  Ha te arra vágysz hogy megadd a másiknak amit szeretne nem megfelelési kényszer. Adni jó 🙂 főleg ha szívből jön a dolog.
  Ha meg nem vagy elég jó akkor sincs semmi. Majd jó leszel másnak. Akinek te vagy a minden, mint a szellem a tengeralattjárós hölgynek…:-)

 42. aelod

  balisto írta:

  @ B.andi
  @ Putyin
  Centiztek itt….. !!
  Lehet, frivolan, vagy akárhogyan hangzik, de nekem most akármekkora is megtenné…
  Na.

  Ez a méret dolog valakinek önbizalmat ad ha épp egy méteres bajor wurstli van a lába közt és van akit teljesen megnyomorít ha nem érzi nagynak magát.
  Soha nem voltam zavarban a méretem miatt. Soha. Nő előtt meg plánne nem. Bentlakásos gimnáziumban például volt olyan aki már-már betegesen takargatta magát zuhanynál….vagy épp a múlt héten láttam a fószert az edzőteremben aki alsógatyában zuhanyzott 🙂
  A mostani párom előtt nem volt tartós kapcsolatom. Egyik nő a másik után. Nem éreztem szükségesnek az érzelmeket. Sok lányt megkérdeztem a méret témában és a többség nem szerette a big foot-okat. Volt amelyik azt mesélte borzalmas volt vele a szex. A másiknak meg tetszett, hogy méhészkedtek benne. Egyéni ízlés kérdése. Aki meg nem szereti a tökfőzeléket az ne egyen, nem kell itt zsibbadni feleslegesen.

  @ balisto
  Vadássz le akkor akármekkorát
  érzelemmentesen 🙂

 43. Muad-Dib

  Érdekes megfigyelni, mennyire rá tud kattanni mindenki egy témára – gondolok itt most a hímvessző méretének témájára-, látszólag vagy ténylegesen félretéve a logikus gondolkodását, melyet mégis hatalmas vehemenciával véd meg ha a véleményét mások által megtámadottnak vélelmezi. Félreértés ne essék, az én logikám sem makulátlan, sőt.
  Viszont észrevettem, ha a fallosz-mítosz, vagy -kultusz (hívja bárki aminek akarja, nekem most jobb híján ez jutott eszembe) kerül szóba, szinte kivétel nélkül mindenki figyelme rögzül ama bizonyos testrészen, vagy teljesen rácuppan, és eszébe sem jut elgondolkodni azon, ami teljesen kézenfekvő. Mégpedig az, ha a hímvessző mérete valóban ennyire fontos, mint amilyennek beállítják, akkor ebből az következik, hogy a hüvely mérete ugyanilyen fontos. A mérete is és egyéb tulajdonságai. Tehát a hüvely hossza, átmérője, rugalmassága, feszessége, tágulékonysága, stb. Ezt viszont szinte soha fel sem merül. Én legalábbis még nem találkoztam azzal az ideológiával, ami hasonló méretekben sulykolná a hüvely fizikai tulajdonságainak fontosságát, mint teszik azt a hímvesszővel kapcsolatban.
  Hogy érthetőbben fogalmazzak, kissé vulgárisabb leszek. Tehát hiába van valakinek 23 centis fasza, ha a szexpartnerének akkora belül a pinája, mint egy mozsárágyú. A rend kedvéért legyen egy másik véglet is, mondjuk, egy felespohár. Ebben a két példában egy 23 centis farok kb ugyanannyit számít mint egy 10 centis. Azt hiszem, így mindenki kapisgálja már, mit akarok kinyögni. Ha mégsem, akkor szexeljen még jó sok emberrel (csak és kizárólag ellenkező neművel) és előbb-utóbb leesik neki a dolog.
  Tehát, ha esetleg valaki nevetség tárgyává válik a farokmérete miatt bárki szemében, eszerint a logika szerint könnyedén meg lehetne fordítani a nevetség tárgyát, mondván, nem a fasz a kicsi, hanem a pina akkora, hogy abban meg tud fordulni egy hatökrös szekér. Viszont általában mégsem így megy, végül minden marad a farokméreten való rögzültségen.
  Pedig egyszerű. Vagy illenek méretileg egymáshoz oda-vissza, vagy nem. Kész.
  Eddig itt sem említett senki ilyesmit, legalábbis nem vettem észre. Sőt, hasonló a rögzültség az általánosan megszokotthoz, szinte mindenki előtt ott libeg, vagy meredezik egy képzeletbeli fallosz, eltakarva az ugyanolyan fontossággal bíró puncit.
  Nem, mintha ez számomra túl nagy probléma lenne, egyszerűen csak így látom jelenleg a dolgot. Talán rosszul látom, de nem oszt, nem szoroz. Viszont nem mellesleg, látom a puncit is.
  Azonban ha jól látom a dolgot és ez tényleg így van, akkor ez hatalmas üzleti lehetőséget rejt magában. Mégpedig hasonló nagyságrendűt, mint ami a hímtag méreteinek, tulajdonságainak propagálásából folyik be. Talán elindítok egy kampányt (mondom:talán), egy új ideológiát a hüvely méreteinek fontosságáról és dőlni fog a lé. Megspékelem hazugságokkal, féligazságokkal amik már a fallosz-mítosznál beváltak, megszórom velük a netet, sajtót, stb., és rövid időn belül milliók hisznek majd az új kamuban. És hamarosan nagyon szerteágazó lesz. Új iparágak születnek majd, már meglévő iparágak karolják majd fel. Én meg milliárdos leszek egyetlen hazugság elterjesztése révén.
  Egész jó biznisznek tűnik, nem? Van kedve esetleg beszállni valakinek mellém? Az vagy most szóljon, vagy hallgasson örökké. Megebédelek, és aztán talán el is indulok levédetni az ötletemet. Ha esetleg valaki lenyúlná az ötletemet, az milliárd-dolláros összegű kártérítési perre számítson.
  Végső összegzésként már csak azt tudom mondani, hogy mindegy, kicsi a fasz, vagy nagy; Az a lényeg, hogy a pina szorítson!

 44. annamari

  @ B.andi:
  Én még senkinek a semmijét nem mértem le soha, te igen?

  Bocsika, ezt most megmérem! 😀

 45. annamari

  siksamat írta:

  én nem mondtam, hogy nem érdekel neki milyen meg, hogy mit akar. Csak annyit, hogy nincs megfelelési kényszer, ha megadjuk a másiknak amit akar és nem várunk el érte cserébe semmit.

  Ha megadod a másiknak, amit akar, az megfelelés, ha nem is feltétlenül kényszer, de vágy biztosan. Na de akkor mi az állás, ha azt akarod nyújtani a másiknak, amit ő akar, de nem vagy elég jó neki?

 46. annamari

  @ Alex:
  Egy cikket olvastam róla, azt járta körbe, hogy evolúciós szempontból mennyire jól van megtervezve az emberi szexualitás. Az emberiség akkor is fennmaradna, ha majdnem teljesen kihalna, erről biológiai programok gondoskodnak.

  Átlagos egészségi állapotot, átlagos élethosszt véve, 1 férfi életében 3500 gyereket nemzhet, 1 nő életében 25 gyereket szülhet. Csak biosz.

  Evolúciósan kalkulálva van az élettér, az élelem, a puszta biológiai igények, de a fogamzásgátlás nincs. Születésszabályozásra a természet szexuális orientációt fejlesztett ki, nem fogamzásgátlást. Az elmélet szerint alapvetően biszexuálisok vagyunk, amikor szaporodnunk kell, heteroszexuális vágyaink kerülnek előtérbe, amikor belaktuk az életteret, a homoszexuális vágyak.

  Igazából a cikk sokkal bonyolultabb ennél, csak a lényeget jegyeztem meg. Akkoriban baráti társaságban (18 fő) sokat beszélgettünk róla, arra jutottunk, hogy ha félretesszük a társadalmi normákat, bizonyos körülmények között mind hajlandóak lennénk a szexre azonos neművel.

  Tinikori játékokat leszámítva, nekem nem volt dolgom nővel, de Rosamund Pike-ot vagy Vanessa Paradise-t nem dobnám ki az ágyamból az biztos. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük WordPress & A sablon szerzője: Anders Norén