Gondoljuk újra a világot

A Rendszer titkai – szabadon hozzáférhető

2013 februárjában elindult egy cikksorozat, amely a világunkat irányító Rendszer felépítését és működését taglalta. Ezt a cikksorozatot csak jelszóval lehetett olvasni.

A cikksorozat 4 részt élt meg, közel 100 kolléga kommentelte nagy titokban, és 1.562 hozzászólás született alatta, parázs vitákat kirobbantva.

A Rendszer-cikkek bő két éve ott lapulnak a jelszavak alatt.

Most a jelszavak feloldásra kerültek, a zárt cikkek nyílttá váltak, bárki szabadon olvashatja és kommentelheti azokat.

Link

A cikksorozat részeit az alábbi linken érhetitek el:

https://duncanshelley.com/category/a_rendszer/

Ezennel a cikksorozat újra életre kelt, a félbe maradt viták folytatódhatnak, új érvekkel és új információkkal, akik pedig csak most kapcsolódnak be, azoktól várjuk az állásfoglalásukat.

Share

Commentek

Előző

A történelem 10. legnagyobb hazugsága, amiben még ma is hisznek

Következő

Életünk egyik legnagyobb problémája

 1. lattimore1

  Nekem ehhez annó nem volt hozzáférésem, hogy de gyorsan átfutva rajta, lenne egy-két megjegyzésem…

  A “kiemelkedéssel” könnyebb dolgod van, ha nő vagy. “Vágyak” és “igények”, ugyebár… Rengeteg példát látunk, hogy fiatal csinos nőneműek összeházasodnak pénzes vén trottyokkal. És egy nő könnyen tud manipulálni egy férfit, ha az oda van érte.

  Férfiként nehezebb dolgod van, de szerintem az lehet a kulcs, ha befolyást tudsz szerezni tömegek fölött, és akkor a Rendszer urai fognak megkeresni, kizárólag azért, hogy rajtad keresztül befolyásolhassák ők a tömeget. Vagyis hiába “emelkedtél ki”, csak felhasználnak… és egy ilyen személynek nem lesz döntő szava a célokat illetően sem. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb “kiemelkedett” személyt csak felhasználják, addig, amíg tudják.

  “Kiemelkedéssel” szerintem nem fogod megváltoztatni a Rendszert, legfeljebb azt éred el, hogy jobb életed lesz, meg nem lesz chip ültetve a bőröd alá…

  Az alap probléma szerintem az, hogy az ember korrupt. És ha létre is jönne egy olyan rendszer, ami az emberekért van, a cselszövők megtévesztéssel, megvesztegetéssel előbb-utóbb ismét átvennék a hatalmat. Ez egy soha véget nem érő háború a “jó” és a “rossz” között, ahol a rossz az “erősebb”, elvégre rombolni könnyebb, mint építeni.

 2. Great

  Emlék a múltból, most találtam. Egész jókat tudok kirázni, ha nem figyelek.

  Great szerint:
  2013. február 18. hétfő – 18:52
  @ prolizoli:
  Próbáltam példákat keresni neked, de nem tudtam. Csak olyan példáim lettek volna, amiket olvastam, hallottam. Az ilyen bizonytalan. A példáim, amiket ellenérvéként hozhattam volna, egy adott gondolatkészletből vannak, mint a te érveid. Próbálok ebből kimászni, de nem megy.

  A történelmet hagyjuk, mert ellenőrizhetetlen, ezért vegyük csak a jelent, mai nap, elmúlt 1 év, aminek könnyebb utánajárni. Nem könnyebb. Médiainformációk azok is, mint a történelem. Nincs módom ellenőrizni. Azt látom, hogy a média kiszolgál érdekeket, a valósághoz nincs köze.

  Amikor a Rothschild familia megunta a média támadásait, felvásárolt pár hírügynökséget, aztán rátett pár embert az antiszemitizmus eszme felfuttatására. A támadások lefogytak, aki mégis merészelte, az kapta a pofájába, hogy antiszemita. Persze, ezt is olvastam, de tanulságos.

  Ott ültem egyszer egy magyar olimpikon sajtónyilatkozatának megfogalmazásakor. Nem vettem részt benne, mert nem tudtam mit hozzátenni, csak tanúja voltam. Olyan dolgok érvényesülnek, amiről a legtöbben semmit sem tudnak. Az olimpikonnak volt egy véleménye a családról, ami számára fontos volt, de azt találták ki, hogy ez nem lesz jó, mert ezzel pár emberben ellenszenvet ébreszthet, ezért ha a család kerül szóba, hazudja ezt meg ezt. Így is lett. Semmiség. Mi lehet nagyban?

  Ha egy vacak olimpikon lényegtelen sajtónyilatkozatát kozmetikázzák, mennyire lehet hinni államfők beszédeinek, mennyire lehet őszinte a politika, ha még a nyakkendő színéz is húszfős tanácsadói bagázs határozza meg?

  Olyan gondolatkészlet alapján állítasz érveket én meg ellenérveket, amiknek a legapróbb morzsáját is tanácsadók hada rágta meg. Ez egy mesevilág.

  Nem biztos, hogy tudnunk kell, honnan ered a Rendszer ahhoz, hogy eredményt érjünk el.

 3. Great

  Viszonylag ráérek, ezért a napokban elolvasom az összes hszt, ennyi idő után arra sem emlékszem, én mit írtam.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük WordPress & A sablon szerzője: Anders Norén