Ha lesz időm, írni fogok egy cikksorozatot a testben rejlő potenciálról, arról, hogy mire képes a biológiai anyag, megfigyelhetően, tanulmányozhatóan. Nem csodák, nem mágia, nem idegenek, nem túlvilág, nem isteni közbeavatkozás, hanem csak a természet megszokott működése. 120 év tetszhalotti állapotban, védőfelszerelés nélkül a világűrben, úgy, hogy nincs károsodás…

Vannak emberek, akik képesek olyan messzire ellátni, amire az átlagos képességű szem csak erősebb távcsővel tud, vagy közelre, a mikrométeres tartományban, olyan apró részleteket tisztán kivenni, ami másnak nagyítót vagy mikroszkópot igényel.

Ha a 100 %-os látás a szemvizsgálaton azt jelenti, hogy valaki 5 méter távolságról erőlködés nélkül tisztán látja a legalsó sort, a legkisebb betűket, az 500 %-os látás azt jelenti, hogy 25 méterről lát ugyanúgy. Nem hangzik rosszul, ugye? És vajon száz emberből hánynak van 100 %-os látása?

Mennyibe kerül akár száz éves kor felett is tökéletesen látni közelre vagy távolra, illetve helyrehozni a látást, ledobni a szemüveget, bármilyen vastag is volt az? Napi munkába néhány héten át, meg körülbelül 5.000, azaz ötezer forintba, ha helyreállításról van szó. Ha csak megtartásról, nem kerül pénzbe, csak dolgozni kell rajta.

Egy évszázadnál régebbi a módszer, de soha nem terjedt el. Hogy miért?

Az az ipar, amely szemüvegeket, kontaktlencséket és szemműtéteket gyárt és értékesít, évente mintegy 30 milliárd dollár bevételt termel. Ez már sokkal jobban hangzik pénzügyileg, ugye?

Kaptok egy videót, amit meg kell néznetek. Nem két perc, de érdekes, az információk és a gyakorlatok is. Aki beszél oroszul, az örülhet, a többieknek meg ott a magyar szöveg. Kész szerencse, hogy az orosz és az amerikai tudósok nem mindig a politika által szennyezetten gondolkodnak egymásról.

Ha megnéztétek a videót, várom a véleményeteket. Figyelem: ez egy teszt nektek.

A videót pedig itt érhetitek el: LÁTÁSJAVÍTÁS VIDEO.

Share

Commentek