Egy szorgalmas ember...

Volt egyszer egy Káoszkecske rovat, amely hírfolyamként működött volna, de nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Ez az új rovat nem olyan, más a funkciója. Azért jött létre, hogy kibeszélhessünk minden olyan témát, ami eléggé érdekes ahhoz, hogy beszéljünk róla, de nem illik egyik cikk témájához sem.

Némi OFF, azaz a témától való eltérés nem probléma, és szinte kivédhetetlen. Nem is kell kivédeni, mert ilyen fokú rugalmatlanság nem illene hozzánk. A baj azzal van, amikor a kommentelők között kialakuló beszélgetésnek már semmi köze nincs a cikk témájához, amely alatt megjelennek.

A Szabályzat itt is érvényes. Itt azonban nincs téma, bárki felhozhat bármilyen témát, bármilyen kérdést. A megkötés mindössze annyi, hogy ez egy beszélgetős rovat, ahol álláspontokat, véleményeket lehet kifejteni, érvelni, kérdezni és válaszolni – de semmiképpen sem egy reklámfelület.

A fenti képre igazán büszke vagyok. Aki tudja, mit jelent és mivel jár, megértheti érzelmeimet, aki nem, az nem fogja. Ehhez hasonló képek azonban nem lesznek, ezért ránézésre könnyű lesz általa megtalálni a rovatot.

Nos, mit is mondhatnék még? Off-olásra fel!

Share

Commentek