Június 10-én a The Order titkostársaság szerződést kötött egy „William” kódnéven emlegetett földönkívüli lénnyel. A szerződés értelmében az idegenek évente mintegy 2 millió embert ölhetnek meg, hogy testüket élelmiszerként értékesíthessék egy galaktikus étteremlánc üzemegységeiben. Az emberek levágásához a megfelelő hátteret a The Order biztosítja, melynek ellenértéke: védettség és „örök fiatalság” volt.

A félelem íze folytatása, a Paktum-trilógia 2. része a Vadászidény címet kapta. Rengeteget gondolkodtam egy félelem íze-szerűen többértelmű címen, ám végül a munkacímből lett a végleges. Sokat elmond a hangulatról és a történésekről.

A tesztolvasók véleménye szerint a folytatás jobb, mint az első rész. A befejező rész is elkészült már, jelenleg a tesztolvasói fázisnál tart. A második rész jobb az elsőnél, a harmadik a másodiknál, vagyis a megszokott trenddel szembe megy, hiszen általában az első a legjobb – azután jön a zuhanás. Ez főleg olyankor fordul elő, amikor nem sorozatnak tervezték a történetet, de a siker „azzá tette”.

A félelem íze angol fordítása elkészült, jelenleg a tesztelés folyik, hogy lássuk, mennyire lett jó, hol kell belenyúlni, csiszolni. Ebben a folyamatban örömmel vennénk a perfekt angolos kollégák segítségét.

A Vadászidény részletét letölthetitek erről a linkről: duncan_shelley_vadaszideny_reszlet

Megrendelés: ITT.

Share

Commentek