Az élet megváltozott. A halálesetek, az eltűnések, a kiszámíthatatlanság állandósította a rettegést. Nincs biztonság a városokban. Sem éjjel, sem nappal, sehol. Kuporoghatsz a lakásodban, csendben, onnan is kiszednek. Nem számít, ki vagy, mit teszel, mit akarsz, csak a félelmed és a húsod kell. Célpont lettél a saját hazádban, mindössze azért, mert ember vagy.

Egy maréknyi idegen lény érkezett a Földre, akik elkezdték ölni az embereket. A rendőrség, a hadsereg, a hírszerzés tehetetlen. Technikai lehetőségeik olyan előnyt biztosítanak számukra, amit az emberiség nem tud kiegyenlíteni. Csupán néhányan vannak, mégis azt tesznek, amit akarnak. Három hónapja láttak hozzá bizarr munkájukhoz. Senki sem tudja, ez idő alatt hány embert öltek meg, még ők sem. Ötszázezer és egymillió közé becsülik a halottakat. Terveik szerint addig maradnak, amíg ember él a Földön: évezredekig.

A félelem íze nyitotta meg a Paktum-trilógiát, a Vadászidény vitte tovább, és Az ellenállás zárja le. A trilógia ezennel teljessé vált.

A befejező részben az emberiség és az idegenek végső összecsapásra készülnek, és kiderülnek Shub-Niggurath titkai.

Remélem, olyan élvezet lesz nektek olvasni, mint nekem megírni. 😎

Részlet a könyvből: duncan_shelley_paktum_3

Megrendelés: ITT.

Share

Commentek