Gondoljuk újra a világot

Az emberiség számai

Amikor megszületünk, a szüleink valószínűleg 20 és 30 év közöttiek, fiatalok, egészségesek, tele reményekkel.

Amikor betöltjük a 10. életévünket, a szüleink 30 és 40 év között járnak, jó eséllyel egészségesek, bár a stressz kissé már megtépázta az idegeiket, figyelmük általában a megélhetésen, a mi nevelésünkön, és esetleg a karrieren van.

Amikor betöltjük a 20. életévünket, a szüleink valószínűleg 40-50 évesek. Egészségileg már nincsenek olyan jól, de még tartják magukat. Ez az időszak a párkapcsolati válság kora, beköszönt az úgynevezett „kapuzárási pánik”, ami hűtlenkedéshez vezethet, és rámehet a család. Mi meg épp kiröppenünk a fészekből.

Amikor betöltjük a 30. életévünket, a szüleink jó eséllyel 50 és 60 év között járnak éppen. Kezdenek lerobbanni egészségileg, kezdenek a nyugdíjra, a visszavonulásra gondolni.

Amikor betöltjük a 40. életévünket, a szüleink 60 és 70 év közöttiek. Egyikük súlyos beteg lesz, eljön a nyugdíj, elkezdődik „az élet alkonya”.

Amikor betöltjük az 50. életévünket, a szüleink 70 és 80 között járnak. A statisztikák szerint egyikük rövidesen meghal, a másik pedig belerokkan érzelmileg.

Amikor betöltjük a 60. életévünket, szüleink valahol 80 és 90 között járnak, de valószínűbb, hogy egyikük sem él már. Ha mégis, majdnem száz százalék, hogy mire lezárjuk hatvanas éveinket, mindkettőjüket eltemetjük.

A nagy számok törvénye semmiségnek tűnik, de ha mélyebben belegondolunk, rájövünk, milyen elemi igazság rejlik benne. Az élet veszélyes üzem, a test megértése gyerekcipőben jár, adódhatnak balesetek, betegségek, erőszakos halál, öngyilkosság, önpusztító életmód – az emberiség számai néha felborulnak, és meglehet, gyermekeink, unokáink előttünk halnak meg, vagy a statisztikai valószínűségnél jóval korábban veszítjük el a szüleinket, testvéreinket.

Mit jelent mindez? Azt jelenti, hogy emberként a bukás az egyetlen, ami ránk vár. Nincs opció. Az emberi élet sarokköve a temetés: temetünk, majd minket temetnek.

Ha ez tetszik neked, nyugalommal és boldogsággal tölt el, ha a temető a kedvenc helyed, ha semmi nem dob fel annyira, mint a szeretteid eltemetése, vagy az erről való fantáziálás, ha utálod az életet, ha nincs semmi cél előtted, akkor számodra minden a legnagyobb rendben, minden tökéletes, jobb nem is lehet.

Ha ez nem tetszik neked, akkor ideje elővenni a B-tervet.

Mi a B-terv?

Nem követni.

Nem követni a hagyományokat, nem követni a tömegeket, nem követni a sorsszerűséget, hanem saját utat választani, olyat, ami tetszik.

Share

Commentek

Előző

Hazaszeretet és reinkarnáció

Következő

A Test, 5. rész

 1. Thirdeye Magister

  prolizoli írta:

  Minden olyan többletpénzt amit havonta ez fölött keresel küldj el Duncannek az elkövetkező mondjuk 25 éven keresztül.

  Majd , ha szépen megkér rá ! 🙂

  prolizoli írta:

  Valamint a munka és alvás közötti szabadidődet fordítsd olyan tevékenységre ami Duncannek hasznára válhat az elkövetkező 25 évben.
  Hogy miért tennél ilyet? Mert megteheted. Ugye beleegyezel?

  Szóval csináljak valamit ami leköti minden időmet , hogy ne tudjak irkálni a blogra ? 🙂 Nem , ebbe nem egyezek bele ! 😀

 2. prolizoli

  Thirdeye Magister írta:

  Elismerésem azoknak , akik feltalálták ezeket a dolgokat , de azt is figyelembe kell venni , hogy ezek a találmányok túlmutatnak a feltalálóikon . Ha holnap feltalálnám a halhatatlanság elixírjét , akkor ingyen odaadnám Duncannak
  Még akkor is, ha milliárdjaimba került volna.
  Hogy miért ? Mert megtehetem.

  Valószínűleg nem fogsz egykönnyen feltalálni valamit ezért ez nem aktuális de van egy ötletem. Magyarországon kb. 86 000 Ft a létminimum. Minden olyan többletpénzt amit havonta ez fölött keresel küldj el Duncannek az elkövetkező mondjuk 25 éven keresztül. Valamint a munka és alvás közötti szabadidődet fordítsd olyan tevékenységre ami Duncannek hasznára válhat az elkövetkező 25 évben.
  Hogy miért tennél ilyet? Mert megteheted. Ugye beleegyezel?

 3. balisto

  Duncan Shelley írta:

  balisto írta:

  Vagy meztelenül tancoljak az erkelyen??

  NEEEEM!

  A más út az, hogy nem halsz meg, vagy nem ilyen sűrűn.

  Hát elhiheted, hogy sejtettem, hogy a halással van kapcs…..

  Bár ez erkélyre senki nem lát fel! 🙂

 4. balisto írta:

  Vagy meztelenül tancoljak az erkelyen??

  NEEEEM!

  A más út az, hogy nem halsz meg, vagy nem ilyen sűrűn. 🙂

 5. Thirdeye Magister írta:

  Ha holnap feltalálnám a halhatatlanság elixírjét , akkor ingyen odaadnám Duncannak

  Na, ez kedves. Majd felezünk a hasznon. 😀

 6. balisto

  Hogyan?
  Hogyan?
  Hogyan?????

  Es ki meri ezt megtenni?

  Az mar mas ut, hogy ugyan mashogy gondolom, de nem mutatom???
  Az is mas mar, hogy megteszem, de nem mondom el???
  Vagy meztelenül tancoljak az erkelyen??
  Vagy csak olyan munkat csinaljak, es akkor, amikor akarom, es amilyen tetszik epp?
  Vagy keregessek, ha nem dolgozok??

  Vagy mi??????

  Erdekel az alternativ ut, na, csak azt akarom mondani.

 7. Thirdeye Magister

  Great írta:

  Neked lehet, hogy jó, ha lemásolod ingyen annak a találmányát, aki beleölt abba 30 évet, mindenét, mások mindenét, az életét, a reményeit, de neki nem.

  Én használok mobiltelefont , számítógépet pedig semmit nem tettem azért , hogy létrejöjjenek ezek a találmányok .

  Elismerésem azoknak , akik feltalálták ezeket a dolgokat , de azt is figyelembe kell venni , hogy ezek a találmányok túlmutatnak a feltalálóikon . Ha holnap feltalálnám a halhatatlanság elixírjét , akkor ingyen odaadnám Duncannak 😀
  Még akkor is , ha milliárdjaimba került volna .

  Hogy miért ? Mert megtehetem . 😎
  Ha valaki csak azért talál fel valamit , hogy azután azt latolgathassa mennyi haszna lesz rajta , az nagyon gagyi és önző dolog . Akkor inkább tartsa meg magának a találmányát . 😛

 8. Great

  solareclips írta:

  Ha feltaláló vagy és léteszik a null-ponti energiából elektromos áramot előállító találmányod, vagy bármely egyéb, a környezetre nem ártalmas, olcsó energiát előállító találmányod, vagy olyan találmányod, amely hatékonyan szoigálja a Föld és az Emberiség jólétét, akkor lemondasz a szabadalmakról, az állami támogatásról, a hírnévről, a monopol helyzetről, nem félsz attól, hogy lemásolják a találmányaidat, mert a piac felvevőképessége végtelen.

  Én ismerek feltalálókat. Nem úgy megy ez, hogy kitalál valami a fotelban, összebütyköli a műhelyben és kész. Ha olajkeveréket talál fel valaki robbanómotorhoz, akkor ahhoz töméntelen mennyiségű olaj, lehetséges adalékanyagok tonnái, tesztkörnyezet, robbanómotor, benzin stb kell. Egy vagyonosabb ember belerongyolódhat ebbe, még támogatóval is a hátamögött. Az energiatermelés fejlesztése a legnagyobb befektetésigényű szakterület. Neked lehet, hogy jó, ha lemásolod ingyen annak a találmányát, aki beleölt abba 30 évet, mindenét, mások mindenét, az életét, a reményeit, de neki nem.

  Hiszek abban, hogy mindenkinek érdemei szerint. A mártírok nem okos emberek, a feltalálónak annak kell lennie.

 9. solareclips

  Nem kötelező ezt a rendszert szolgálni.

  Egészben maradhatsz, a két-ségbe ejtő gépezet ellenére is … a következő kérdések életbe-szökkenő megválaszolásával:

  HOL, MI-ÉRT-elemmel MEDDIG vagy?

  EGÉSZ-ségben vagy, amikor érzed, hogy az EGÉSZ része vagy.

  EGY intelligens forrásból kibontakozó UNiverzumban (UN), a FORRÁS meghatározott rendeltetésű sugara vagy, amely testreszabott feladatok láncolatát járja végig, vagyis mindaddig, amíg be nem teljesíti a ráosztott szerepet az ember által belátható VILÁG formálásában

  MI vagy?
  Amit megeszel vagy amivel megetetnek, vagyis amit befogadsz:
  – A gyomrodba a – megszokás (1) |
  – hagyomány (2) |
  – divat (3) | hatására
  – reklám (5) |
  – politika (6) |
  – vagy azt, amire a setjeid éheznek. (7) –
  – A tudatodba a – megszokás (8) |
  – hagyomány (9) |
  – divat (10) |
  – reklám (11) |
  – politika (12) |
  -hivatalos “szaktekintélyek” (13) | hatására.
  – érzékletek (14) |
  – megfigyelések (15) |
  -tapasztalatok (16) |
  – megélések (17) |
  – az UN valóságát leíró hiteles források (18) |
  (tehetségeid vonzatában)
  Akikhez kapcsolódsz (pár, barát, sporttárs, munkatárs, szellemi partner,üzlettárs, üzleti partner) a
  – megszokás (19) |
  – hagyomány (20) |
  – divat (21) |
  – reklám (22) | hatására
  – politika (23) |
  – anyagi vagy hatalmi érdek (24) |
  – vagy azért, mert erősítitek egymást
  a test, az érzelmek, a gondolatok, a tudás, a hit, a tettek terén. (25)

  EGÉSZSÉGben vagy ha 1-25 kínálatából azt fogadod csak el, amire szükséged van:
  – étel, aminek az anyagát a sejtjeid, ízét az érzékeid, rezgését a tudatod kívánják: {7}, {1-6} összes nem tápláló vagy mérgező részét félredobva;
  – az UN szemlélettől függetlenül, valóban létező elemeinek rendszerét hamisítatlanul megmutató tudásanyag: {14-18}, {8-13} összes ártó, butító, életerőt, időt, pénzt rabló tartalmára fittyet hányva;
  – azok az emberek, akikkel {25} erőterében rezonáns alakzatba rendeződsz (mint a papírra szórt vasreszelék a mágneses térben, {19-24} összes csapdáját elkerülve.

  Ekkor, ha {1-25} választékából csak azt veszed észre és alkalmazásba, amiből felismered saját EGYéniségedet, a VILÁGOT, benne a szereped, → VILÁGOSSÁG uralja a tudatod, → látod és megvalósítod az életfeladatod, másokkal kiegészülten.
  Akkor tudod csak felismerni mindazt ami/aki erősít a test, az érzelmek, a gondolatok, a tudás, a hit, a tettek szintjén, és így segít a LÉLEK által tervezett életpályádon haladni, ha felfogod, hogy az ÉLETFELADATOD végrehajtó egysége, a halandó személyiséged {fizikai test, érzelmek, racionális gondolatok} fölött az öröklétü lelked uralkodhat, és csak az. Ezt akkor valósítod meg, hogyha az intuiciid szikráiból kirajzolódó “forródróton” keresztül, állandó beszélő viszonyban vagy a lelkeddel.
  EGÉSZSÉGben vagy, ha az érzékeidet, az érzelmeidet, a gondolataidat, a döntéseidet, a tetteidet az intuicióidon keresztül a lelked vezérli – ekkor {1-25} kínálatából helyesen választasz.
  EGÉSZSÉGed akkor és csak akkor károsul, ha lényedet – a lényeged (lelked) kiiktatásával – az egy emberöltőre érvényes személyiségedre korlátozod, vagyis nem vagy beszélő viszonyba a lelkeddel, ekkor a félresikló gondolataid és érzelmeid megbetegítik a tested.

  Összefoglaló: mit kell tenned ahhoz, hogy az legyél, aki vagy, és ne szolgáld
  tovább a földi hatalmaskodók börtön rendszerét?
  1. Felfedezed magadban az életfeladatod, és a tudatod legmélyéig megszilárdul a meggyőződésed, hogy meg tudsz élni az életfeladatodat megvalósító tehetségeidből, mert bevonzod azokat az embereket, akiknek javára válik a szolgáltatásod. Egymás között szolgáltattok a rabló, fosztogató gépezet megkerülésével, és csak akkor adóztok, ha erre rákényszerültök. Így 100 %-ban megvalósíthatod életfeladatod, és megszűnnek anyagi problémáid, és összeomlik a népnyomorító sarcoló adórendszer.
  2. Bezárod és zárvatartod a médiák szennycsatornáit, a hivatalos tudomány, közoktatás, hazugságokat terjesztő csatornáit, nem törődsz a divatirányzatokkal, reklámokkal, megtalálod a Teremtőtől származó valódi tudás forrásaihoz az elérési útat, onnan meríted szellemi táplálékodat, abban a biztos tudatban, hogy ekkor töretlenül haladhatsz előre szellemi felődésed útján, az életfeladatodat megvalósító pályán, és összeomlik a népbutító kultúrális, tudományos maffia.
  3. Nem mész el szavazni az egy marokban tartott bármely politikai párt egyik madzagon rángatott bohócára sem, abban a biztos tudatban, hogy ekkor előkerül közülünk valaki, akinek a tudata a legközelebb áll a Teremtő bölcsességéhez és hatalmához, és minden jó szándéklú gondolkodó lény természetszerüleg követni fogja őt, és összeomlik a börtönrendszer.
  4. Nem taratasz pénzt a bankokban, biztosíkban, csak anyit, amennyire rákményszerülsz, abban a biztos tudatban, hogy így anyagi problémáid megszünnek, és összeomlik a pénzügyi maffia.
  5. Nem veszed meg a mérgezett fűtőanyagot a hodályokban. Kizárólag a mezőgazdasági termelőktől veszed meg közvetlenül (vagy Te termeled meg) a finom, zamatos, tápláló, éltető zöldségfeket, gyümölcsöket, gabonaféléket, magvakat, emberséges, természetes körülmények között tartott, legeltetett állatokból eredő táplálékot, és ezek termesztésére/tenyésztésére buzdítod a termelőket, mert mi garantáltan megvesszük azokat tőlük. Abban a biztos tudatban, hogy egészséges leszel, és összeomlik a rabló fosztogató, népírtó élelmiszeripari maffia.
  6. Hátat fordítasz a gyógyszermaffia parancsait kiszolgáló hivatalos orvoslás halálterápiáinak. Felfedezed magadban a szervi elváltozásokat okozó érzelmi konfliktusokat, mindenáron megoldod azokat a lehető leggyorsabban, és a szervi elváltozások helyreállítási folyamatainak meggyorsításához igénybeveszed a gyógyító energiákat, gyógynövényeket, homeopátioás szereket vagy bármely egyéb hatékony természetes gyógymódot. Abban a biztos tudatban, hogy így visszanyered, és megőrzöd egészséged, és összeomlik a rabló, fosztogató, népírtó gyógyszermaffia.
  7. Ha feltaláló vagy és léteszik a null-ponti energiából elektromos áramot előállító találmányod, vagy bármely egyéb, a környezetre nem ártalmas, olcsó energiát előállító találmányod, vagy olyan találmányod, amely hatékonyan szoigálja a Föld és az Emberiség jólétét, akkor lemondasz a szabadalmakról, az állami támogatásról, a hírnévről, a monopol helyzetről, nem félsz attól, hogy lemásolják a találmányaidat, mert a piac felvevőképessége végtelen. Titokban, kézről kézre adod a találmányaidat a megbízható emberek körében, megfizethető áron. Abban a biztos tudatban, hogy így is meggazdagszol anyira, hogy neked és utódaidnak nem lehetnek többé anyagi problémáik, és fellélegzik a földi élővilág, mert végre összeomlik a rabló fosztogató környezetromboló energiamaffia.

 10. annamari

  Nekem nagyon nem tetszik, de mit tegyek? Tudom, hogy kellene valamit.

 11. Bence

  “Nem követni a hagyományokat, nem követni a tömegeket, nem követni a sorsszerűséget, hanem saját utat választani, olyat, ami tetszik.”

  Hegylakó, 200 éves ember, Az őslakó… Te mit forgatsz a fejedben?

 12. Bence

  Maxximus írta:

  A test félévszázadonként elfárad bármennyire is próbálod késleltetni a dolgot.

  Speciel az enyém naponta elfárad. Sokkal jobban érezném magam, ha ebből a 60-80 évből, ami “elrendeltetett”, nem kéne 20-25-öt alvással tölteni.

 13. Thirdeye Magister

  Én eldöntöttem , hogy örökké élni fogok .
  Most azon töröm a fejem , hogy mivel töltsem ki ezt az időt . 😀

 14. Maxximus írta:

  A test félévszázadonként elfárad bármennyire is próbálod késleltetni a dolgot

  Ha nem tudsz MINDENT a testről, akkor ezt sem tudod, és nem biztos, hogy igaz.

  Ha MINDENT tudsz a testről, akkor kérdezek. 🙂

 15. Én nem bánom, hogy időröl időre új testet kapok. Nagyon klassz hogy néha nő vagyok néha férfi. Imádom, hogy kezdhetek tiszta lappal, és nem feltétlenül ezen a bolygón. A test félévszázadonként elfárad bármennyire is próbálod késleltetni a dolgot. Lehetsz oltári nagy rohadék, vagy szent a lent élők bottal üthetik a nyomodat minden restartnál. Emlékezz…

 16. ezt a leveledet kiküldhetem hírlevélbe Duncan?

 17. II.Putyin998 cár

  Zoli írta:

  II.Putyin998 cár írta:

  Duncan Shelley írta:

  @ Zoli:
  Itt én vagyok az egyetlen mester, Putyin legfeljebb professzor lehet, vagy instruktor.

  Bár lehetnék Grandmaster Flash Duncan, mondjuk…

  Mester!
  Természetesen nem vagyok méltó a mesteri cimre!
  A professzori tökéletesen elég lesz!
  De akkor ezentúl elvárom minden tagtól,bázzeg

  Esetleg cárprofesszor?

  Szóval igy állunk?
  Sport topik,s’il tout plait,monsieur Zoli.

 18. II.Putyin998 cár írta:

  Duncan Shelley írta:

  @ Zoli:
  Itt én vagyok az egyetlen mester, Putyin legfeljebb professzor lehet, vagy instruktor.

  Bár lehetnék Grandmaster Flash Duncan, mondjuk…

  Mester!
  Természetesen nem vagyok méltó a mesteri cimre!
  A professzori tökéletesen elég lesz!
  De akkor ezentúl elvárom minden tagtól,bázzeg

  Esetleg cárprofesszor? 😀

 19. Duncan Shelley írta:

  @ Zoli:
  Itt én vagyok az egyetlen mester, Putyin legfeljebb professzor lehet, vagy instruktor.

  Bár lehetnék Grandmaster Flash Duncan, mondjuk…

  Oké, én semmi jónak nem vagyok az elrontója… :-))

 20. II.Putyin998 cár

  Duncan Shelley írta:

  @ Zoli:
  Itt én vagyok az egyetlen mester, Putyin legfeljebb professzor lehet, vagy instruktor.

  Bár lehetnék Grandmaster Flash Duncan, mondjuk…

  Mester!
  Természetesen nem vagyok méltó a mesteri cimre! :worship:
  A professzori tökéletesen elég lesz! :lying:
  De akkor ezentúl elvárom minden tagtól,bázzeg :reallyangry:

 21. @ Zoli:
  Itt én vagyok az egyetlen mester, Putyin legfeljebb professzor lehet, vagy instruktor. 😀

  Bár lehetnék Grandmaster Flash Duncan, mondjuk…

 22. Duncan Shelley írta:

  Zoli írta:

  Remélem, ez egy figyelemfelkeltő – beharangozó cikk volt…

  5 ezer év írásos feljegyzései és életek tömkelegének tapasztalatai után felhívtam a figyelmet erre a jelenségre.

  Először bólogattam is nagyokat a cikkedet olvasva, hogy igen, jogos, milyen faján megfogalmaztad. Aztán Putyin Mester sorait olvasva beugrott, hogy wazze, tényleg agyaltam ezeken kölyökkoromban, de szépen megfeledkeztem róla..
  És erre jössz az 5000 évvel? :wilt: 😉

 23. Zoli írta:

  Remélem, ez egy figyelemfelkeltő – beharangozó cikk volt…

  5 ezer év írásos feljegyzései és életek tömkelegének tapasztalatai után felhívtam a figyelmet erre a jelenségre.

  😀

 24. Remélem, ez egy figyelemfelkeltő – beharangozó cikk volt… :laugh:

 25. Nekem elméletben meg van a B tervem, némileg bele is fogtam már, de ez azon nem változtat, hogy a szeretteink, felmenőink szépen kihalnak mellőlünk. Azon sem változtat, hogy egyszer rajtunk a sor, már ami a testet illeti. Persze roppant mód örülnék egy olyan technikának, ami jelentősen késlelteti/megállítja az öregedési folyamatot, mert most jól érzem így magam. Ennek ‘kutatása’ is a B tervem része. A terv további része: felkészülni arra, hogy ha ‘lekapcsolják a lámpát’ akkor milyen módon, mikor, pontosan hol, milyen körülmények közt fogom újra kezdeni.

 26. crash_

  Ezt az egyszerű gondolatmentet végigkövetve nyilvánvaló (legalább is nekem az), hogy az élet nem érhet véget az a 60, 70, 80 év után. Egy ennyire bonyolult szerkezet, mint az ember csak úgy semmivé váljon, én ezt nem tudom felfogni. Persze külön kell venni a testi és lelki részt. Az a rész, hogy a test miért hal meg, miért nem tudja tartani a lépést mondjuk a lélekkel, vagy legalábbis miért pont ezek a számok kisértenek minket, és miért nem több vagy kevesebb. Talán Duncan tud erre is egy magyarázatot.

 27. II.Putyin998 cár

  Jó a cikk.
  Annyival megtoldanám,hogy talán M.O-n nem ez volt az átlagos családmodell,csak papiron.
  Egész fiatalságomban,mindössze kettő(!) házaspárt ismertem,aki kvázi kitartott egymás mellett.Rájuk is azért emlékszem,mert egyszerűen annyira kirivónak minősült ez abban az időben.
  Plusz a sitten erről végeztem magánfelmérést:160 fogvatartottból 148-nak szétmentek a szülei.
  Oké,ez semmi csak mondom.Volt időm,és végigkérdeztem egyszer az egész szintet egyesével,és elbeszélgettem velük mindenről.Valami beadványhoz kellett és azt hittem,hogy elérhetek valamit.
  Akkor még hittem a mesékben.

 28. II.Putyin998 cár

  Jaklin írta:

  Tetszik, hogy olyanokról gondolkodsz, olyanokat fogalmazol meg és írsz le, ami elvben mindenkiben ott van, de valamilyen visszás okból kifolyólag senki sem beszél róluk… Mint valami egyetemes titkok, amikbe mindenki akar, de senki sem mer igazán belefolyni.

  Nem éppen.Van abban igazság,amit mondasz,de saját tapasztalatból nyilatkozz,ne megfésülve és demokratikusan.
  Gyerekként bizonyára te is szembesültél ezzel a dilemmával,amit most Duncan összefoglalt a cikkében.
  Szerintem majdnem minden gyerek igy volt ezzel.
  Én kérdezgettem folyamatosan a “felnőtteket”.Sokáig,lehet hogy évekig,a gyerekek követelődző módján,mint egy autitsta 😀 ,mert nem értettem,miért van igy minden.

  Az öregek,akik szentfazekak voltak(faluhelyen),azok istenre tettek utalást,hozzátéve,hogy: “Te ezt még nem értheted,gyerek vagy,majd megérted”.Miközben ők sem értettek semmit,csak belefásulta az életükbe.
  Az öreg Putyin és a hasonszörű rokonok válasza:”Hülye vagy te bazmeg,húzzál el,mint a vadliba!”Mert ők sem értettek semmit és belefásultak a tyúkszaros életükbe.

  Ahogy te fogalmaztál,az túl klinikai.Az emberek nem gondolták ezt igy át szerintem,csak egyszerűen belefásultak az életbe.Bár én még az átkosban nyüzsögtem,utána lehet hogy változott a helyzet.

 29. aelod

  Hibernáltasd magad ez az új módi 😉

 30. Jaklin

  Tetszik, hogy olyanokról gondolkodsz, olyanokat fogalmazol meg és írsz le, ami elvben mindenkiben ott van, de valamilyen visszás okból kifolyólag senki sem beszél róluk… Mint valami egyetemes titkok, amikbe mindenki akar, de senki sem mer igazán belefolyni.

Vélemény, hozzászólás?

Köszönjük WordPress & A sablon szerzője: Anders Norén