Rövidesen megjelenik két cikk, melyek összetartoznak, és épp megírás alatt állnak.

Két nagyon friss tudományos felismerés elvezetett egy elmélethez, amely, ha igaz, mindent átformál majd az életünkben, elsődlegesen kihatva a táplálkozási személetünkre. Beláthatatlan, hogy mit fog ez okozni a testi működés, regeneráció, élettartam tekintetében. Lehetséges, hogy a felfogásunk arról, hogy ténylegesen miért is kell ennünk és lélegeznünk, alapvetően hibás.

Talán ez az elmélet a Szent Grál. A biológia Szent Grálja.

Amennyiben igaz, azért nem haltunk még éhen, azért értünk el (viszonyítás híján jelentősnek tartott) eredményeket a táplálkozástudományban, azért alkottunk meg egy (viszonyítás híján jelentősnek tartott) edzéselméletet és különféle edzési megközelítéseket, mert itt-ott VÉLETLENÜL ráhibáztunk a test valódi igényére, a szervezet működésének valódi szükségletére. Azonban, mivel az elmélet nem létezett korábban, tudatosan nem állt módunkban elindulni az elmélet szabta irányba.

Az első cikk megismerteti majd az elmélet alapjait, azokat a friss felfedezéseket, megfigyeléseket, melyekre ráépült az elmélet. A második cikk magával az elmélettel foglalkozik, az elmélet által kijelölt úttal, és a lehetőségekkel, amelyek benne rejlenek.

A téma fontos, ezért megvitatást érdemel. Emiatt mindkét cikk zárt lesz, jelszóval védett. Csak az olvashatja az elsőt, aki itt, ennél a bejegyzésnél, a kommentmezőben jelzi, hogy érdekli. A második cikket csak az olvashatja, aki érdemben kommentel az elsőhöz. Tudom, hogy ez olyan ár, amit a legtöbb olvasó egyszerűen nem képes megfizetni. Megértem. De a témához méltatlan lenne, ha mindössze 1-2 érdemi komment, meg némi offolás jelenne meg alatta, és úgy egyébként bőszen agyon lenne „hallgatva”.

Aki szeretne jelszót kapni a cikk első részéhez, jelezze kommentben, és amint felkerül a cikk, megy a jelszó.

Aki azt hiszi, hogy ez a beharangozó üres szenzációkeltés, a cikkek pedig lényegtelen információkról szólnak majd, az így járt. 😎

Share

Commentek