Telefonnal készült, ezért ilyen.

Ha eljöttök pénteken a klubunkra, láthatjátok élőben a The Taste of Fear című könyvet. Nagyobb formátum, mint a magyar kiadású A félelem íze, és vastagabb is. Na, nem mintha a pénteki klub-téma ne lenne elég érdekes már e nélkül is…

Megjelent A félelem íze angolul. Lehet rendelni online, a kiszállítás Angliában, illetve Angliából történik, ezt kalkulálni kell. Intézzük, hogy nálunk is legyen az angol nyelvű példányokból, de a terjesztést nem mi végezzük, hanem az angol kiadónk.

Mi következik most? Rálépünk a kiépített útra, melyen minden nagy név végigment. Ugyanaz az irány, ugyanazok az állomások, ugyanazok a lépések. Pontosan ezen az úton, pontosan úgy haladt végig előttem Tom Clancy, Stephen King, Dan Brown, J. K. Rowling, és sok más író, akikből lett valami. Nem tippelgetnek, nem próbálkoznak, nem lődöznek a sötétbe, hogy hátha – bejáratott mechanizmusok vannak, ez az út mindenkinek, és ezen kívül nincs másik út. Így épült fel a kiadói világ azon a vidéken, ahol ennek a világnak a szereplői profik. Elérkezett az igazság pillanata, a megmérettetés, amire olyan régóta várok már.

Nos, elkezdődött. Végre.

AMAZON:

http://www.amazon.com/PACT-I-The-Taste-Fear/dp/1479797421 (könyv)

http://www.amazon.com/PACT-The-Taste-Fear-ebook/dp/B00BZO5B8G (e-book)

Share

Commentek